Forumet - Om du måste skapa en bostadsannons...

Om du måste skapa en bostadsannons...

4151 0 55
...och låtsas att du måste sälja ditt riktiga hem, precis som det ser ut och är nu, utan lögner, hur skulle den se ut då?! (Är nyfiken på hur ni bor ja [blush])

Kan börja:
Normalstor tvåa med ljusa väggar och kaklat badrum på fyrtiofem kvadratmeter i den multikulturella delen av Mariehamn. Grått linoleumgolv, lätt att städa (speciellt om en viss hankatt markerar i ett hörn eller så). Sjöutsikt (om man hänger ut lite från balkongen och tittar åt vänster) och utsikt över stadsbilden (samma metod som med sjöutsikten). Utsikt över dagis samt en stor gård. Mycket välfungerande ljudisolering förutom i badrummet där man 75% av tiden hör grannar ha sex. Avloppet strejkar lite (mycket), händig sambo ingår inte i hyran. Grannarna mycket trevliga förutom en tant som gärna lämnar arga anonyma lappar.

Busshållsplats finns precis utanför huset. Bussen är gratis och drivs på fiskbränsle. Grillkiosk med extremt prisvärda och stora hamburgare och vegetariska alternativ beläget cirka 700 meter från bostaden (mycket trevlig kioskgubbe). Glassbilen stannar utanför huset varannan onsdag.
Liten tvåa perfekt för ensam- eller samboboende, öppen planlösning med mindre sovrum.
Utsikt över en parkeringsplats.

Undermåligt underhåll av så väl lägenheten som trapphus.
Bottenvåningen doftar en blandning av kiss, rengöringsmedel och cannabis, ibland mer av det ena än det andra.

Flyttstädning ingår ej, om inte den tidigare hyresgästen valt att vara vänlig.

Spana också in:

hm! en trea på 86 kvm i sekelskiftshus, dvs STORA fönster och högt i tak. jättekonstig planlösning om man är van med nyare lägenheter. trägolv i alla rum med springor mellan brädorna så det tar extra lång tid att dammsuga. det stora minuset är att badrummet är sjukt skabbigt, men det kan man leva med eftersom det är ändå inte där man spenderar den större delen av sin tid. lägenhetn är belägen i den lugna delen av en livlig stadsdel i e-town med 2 min gångavstånd till tågstation och innerstad. typ utanför dörren finns: gräs- och buskbeklädd innergård, pizzerior, ica, dagis, apotek, caféer, kioskar... ja, allt egentligen. och mycket av det. gillar att bo här mvh hej då!
Ganska litet rum med vita väggar och delat badrum på 19 kvm i den inte så multikulturella studentdelen av Uppsala. Beiget mjukt golv, svårt att se smuts på (speciellt om man sopar smutsen under mattan). Utsikt över tre feta fotbollsplaner på ena sidan och en gräsmatta där halvnakna brudar brukar sola på våren på andra. En jävla kyrka i närheten, vars klocka jag trodde ringde lite random tider på dygnet när det tydligen var domkyrkan (så jävla centralt trodde jag inte att jag bodde). Ljudisoleringen är inte så jävla bra, man kan höra när folk blir knullade ibland. Kan bli lite (mycket) ensamt, sexig, het, villig studentbrud ingår inte i hyran. Grannarna är mycket tråkiga, förutom en.. som är pratsam. Och en annan som gärna hjälper till att schasa ut massa konstiga kryp från köket.

Busshålsplats finns precis utanför huset. Bussen är inte gratis och den drivs på biogas. Studenternas livs och pizzeria finns precis i närheten med gamla varor och pizza som duger när man är trött och hungrig på kvällarna beläget några meter från bostaden (mycket pratglada blattar som gärna stirrar obehagligt länge på en). Glassbilen har stannat här nån jävla gång.
Eftersom jag utgick från din fina mall time, hehehehehe, så glömde jag säga att:

när det är kallt/blåser ute brukar det blåsa in [sad]
+ grannarna är lite smutsiga i köket så städtanten brukar gnälla på oss om vi är där på morgonen samtidigt som henne. en gång haffade hon mig o gnällde. jaba "ok". fast hon är snäll.
+ det är på 5e våningen utan hiss LOLOLOL jag har gått ner i vikt.
+ asnära till de olika universitetsbyggnaderna, också!
+ dock mindre bra på valborg när hela trapphuset ser ut som ett bombnedslag med chips, kladdiga trappor och krossat glas lite överallt. och lappar där folk skriver om sina borttappade mp3n o mobiler.
En två på 59 kvadratmeter belägen i centrala sandviken. Lugnt område med grannar som inte väsnas och det finns alltid lediga tider i tvättstugan. Balkong mot innegård där obehöriga sällan rör sig, dock nära till dagis så på dagtid kan barnröster som sjunger om bajs höras.


öh, orkar inte göra klart [blush]