Forumet - Om du nu är troende, Vilken religion tillhör du? V2

Om du nu är troende, Vilken religion tillhör du? V2

1259 0 27
(Tvungen att göra en ny)
Joja som rubriken säger tydligt och vackert.

Här borta i distansen så är jag katolik, så ut med språket nu gott folk eller snarare ut med klickningarna eftersom detta är en Poll.

Spana också in:

Jag tror på vetenskap, alltså ingen religion alls. 
Jag tror att religion är ett sätt för människor att "finna frid och att man inte ska känna sig ensam", nånting sånt. 
Personligen tror jag att religion bara skapar krig och helt enkelt hjärntvättar folk. En värld utan religion vore bättre.

Detta är mina åsikter, respektara dom och jag respekterar dina.

43434343: Muslim.

Du tror alltså på på konceptet att Gud är 3 samtidigt som han är 1? Alltså som hinduer (fast fler än 3). Vill du förklara hur det är monoteism?
Tror vet jag inte, Är bara född till en katolsk familj så kanske är lite missledande när jag skriver katolik så. Men brukar bara säga att jag är katolik i de sammanhangen eftersom det är det jag tillhör om man ser det så, även om jag kanske inte är inbiten i tron. Jag är tyvärr ingen expert om treenigheten och hur allt hänger ihop, hade varit en skön diskussion dock.

Enda jag vet just i mitt liv är att jag tror på en gud, Om det handlar om någon specifik religion i framtiden som jag ska konvertera till eller stanna i får tiden visa. Även när jag har tid igen att läsa på bättre om vad jag anser att vara sanningen i livet och (vidare).