Forumet - Om du var ensam kvar på Jorden

Om du var ensam kvar på Jorden

4786 1 43
Frågeställningen kanske har ställts förut, men jag vill ha den vinklad ur fler perspektiv. Hur tror du att du hade agerat om du en morgon vaknade och det visade sig att samtliga andra människor i världen var puts väck, försvunna utan spår? Dvs, alla är borta, utom just du. Vad hade du gjort? Hur hade du anpassat dig?

Lev dig in i situationen och beskriv dina svar detaljerat.
•Hur hade ditt liv sett ut första dagen?


•Hur hade ditt liv sett ut efter en månad?


•Hur hade ditt liv sett ut efter ett år?


•Vad hade du satt upp för mål i livet?


•Hur hade en vanlig dag sett ut för dig? Schematiskt sett.
Svara inte helt enkelt "jag hade begått självmord," utan förutsätt att du benhårt hade bestämt dig för att överleva. Och motivera dina svar.
orkar inte svara på alla frågor, men tycker att det verkar jätteskönt :$

hade nog växlat lite mellan att typ stänga in mig i någon biosalong och leva på chips. och att typ försöka lära mig flyga flygplan eller nåt sånt.

mål i livet känns ju lite överflödigt eftersom att man redan kan göra precis vad man vill då.
stomacho:

Hur tror du att du hade agerat om du en morgon vaknade och det visade sig att samtliga andra människor i världen var puts väck,


Jag hade nog borstat tänderna 11 gånger om dagen för att aldrig få tandvärk då det skulle bli världens största helvete om det inte fanns en enda tandläkare kvar på jorden....
ungefär såna saker skulle jag ägna mig åt...

Spana också in:

Varför får man inte välja självmord?
Jag kan försöka se en överlevnadsplan, men samtidigt, vad får jag ut av den om jag inte har en enda att dela den med?
Nej.
Jag hade nog levt i chock ett tag, vandrat runt i dekadensen. Sedan hade jag förmodligen kört upp en pistolmynning i munnen och avslutat ångesten.
Skrev detta på ett annat forum (där du kanske är medlem?):

"Ägnat mig åt så mycket intelligensbefriad hedonism som möjligt för att orka uthärda den ångest som förmodligen uppkommer. Plundra sjukhusen på medicin, äta kopiösa mängder chips, sätta på musik överallt, dricka öl, bygga upp ett socialt nätverk av fantasifoster, beväpna mig i absolutnödfallsskydd mot rovdjur (om dessa nu finns kvar dvs), ta mig runt land och rike i hopp om att mot all förmodan finna en annan människa som då helst ska vara av kvinnligt slag."
Eftersom de flesta är inte seriösa lite så skriver jag.stomacho:

•Hur hade ditt liv sett ut första dagen?


Irrat runt min hemstad och letat efter folk. Ringer massa nummner och springer naken för att se om det är inte ett spratt eller nått.
stomacho:

•Hur hade ditt liv sett ut efter en månad?


Jag hade lärt mig tämja de hästar (åtminstonde) eller kor ur bongårdear för att vandra ur staden. När alla människor, vipps hade försvunnit finns det bilar på vägarna som blockerar, kärnkraftverken kan gå överstyr, flygplan krashar och andra maskinerier som behöver mänskligt styrande.
Försöker leva i skogen som bonde eller nått för att undvika kollapsen av maskiniriet. Sedan hittar jag ett labb där fredrik reinfeldt höll på med. Lyckas klona mig själv till ett oändligt antal.


stomacho:

Hur hade ditt liv sett ut efter ett år?


Alla stomachos hade koloniserat Europa, asien och så vidare. Samhällen skulle enbart bara bestå av stomachos och en diktator som är jag. Vi sulle vara flera miljader.stomacho:

Vad hade du satt upp för mål i livet?


Ett krig skulle utbryta mot stomachos i Eu och mot stomachos Asien bara för en försenad påminnelse elräkning. Vid det här laget har alla stomachos blivit unika raser. De europiska stomachos skulle kallas - Stomachia erupidia och de övriga Stomachouis kommunistia.

stomacho:

Hur hade en vanlig dag sett ut för dig?


Levt istället isolerad i skogen som en i förra tiden i Extrem Surviver" [blush]
Jag hade tagit mig till närmaste hästhage och försökt bli kompis med en häst, ridit till skansen och släppt ut massa djur. Tämjt en falk och massa sånt. En falk på min axel och en kattunge i min huvtröja. Massa Jävla Djur!!!!!! Jag hade kirrat lätt resepackning och lite böcker, sen hade jag ridit någonstans.

Sen tagit mitt liv.