Forumet - Om du var miljonär..

Om du var miljonär..

2364 0 58
Om du hade vunnit 15 milj. kronor vad hade du gjort med de? Jag vill ha ärliga svar nu, inte jag hade donerat till välgörenhet när ni vet att ni kanske inte skulle ha gjort det om det väl händer. Ni kan välja att dela upp pengarna och lägga det på olika saker men inte spara ! 

Spana också in:

Om jag vore till att behålla för egna intentioner?

Jag hade då rest omkring i världen, just för att finna det optimala framtidsboningen, slå mig ner därvid. (Troligtvis så skulle det vara på ett exotiskt ställe).

Sedan så hade jag nog gjort det vanliga, lägga pengar till/för intresseting.

Jag hade nog handlat väldigt väldigt mycket olika mat, för bli väldigt bra på att själv göra perfekt mat för mitt smaktycke. Därefter, när jag är tillräckligt god, så öppnar jag ett matställe där jag serverar gratis mat, (om budgeten håller).

Och gör mig till hemtrivsel i den byn.

Hade nog rest ganska så bra för att utforska, samt studerat intresseintressanta grejor.

Jag vet att det låter löjligt FörvirradRodnar
Själv skulle jag ha åkt till mars och bildat mig en egen koloni, om pengarna räcker vilket de säkert inte gör, men som plan B hade jag köpt en egen ö där jag kan bo ensam med familj och vänner med ett asbra säkerhetssystem så inga inkräktare eller haters från mitt förflutna ens kunde försöka sig på att träda in.
Hade först taggigt med min familj på en resa till ett varmt land som Sydafrika i några veckor, för jag ogillar höst och vinter vilket jag inte är ensam om. Sedan satsat på körkort, köpt bil, köpt lite lyxprylar. Vid ett annat tillfälle rest till Japan, det är mina drömmars land.