Forumet - om en tjej

om en tjej

770 0 9
Hejsan! 

Är 18 år gammal och det är så här att jag blev matchad med en tjej på Tinder som jag tyckte att hon var så snygg, och hon tyckte förmodligen att jag var också snygg. Så, vi chattade med varandra lite grann bara, typ "hej, hur mår du?" sen frågade jag om hennes snapchat, för jag tyckte där är det bättre att chatta osv. så jag börja skriva till henne men hon bara läste och svarade inte, jag skrev igen... läste men svarade ej och jag frågade henne Varför svarar du inte för? men näh, hon bara läser och inte svarar. Sen skrev jag inte mer till henne på 2 veckor ungefär. Därefter skrev jag igen för att se om hon svarar den här gången  skrev bara "heej :)" men näh hon svarar ej, men bara läser.
Och min fråga är, vad tycker du/ni att jag ska göra? för direkt när jag såg henne så blev jag intresserad, jag ba oh jävlar så snygg! konstigt att detta händer :/ man vill lixom veta varför inte människan svarar??... är det kanske bara för att jag är ful eller vadå... ???

Inga kommentarer

Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Urgh, hela nätdejt-ishet ger mig ångest... Sitter ni på riktigt och söker efter partners som ni söker efter jobb? Uuh Gå ut och upplev världen, känn när den naturliga kärleken greppar tag om er.