Forumet - Om en tjej gör slut med sin kille för att han tror att hon är otrogen.

Om en tjej gör slut med sin kille för att han tror att hon är otrogen.

391 0 23
Jag skulle som en god vän tala med mina kompisar som var tjejer. Men dom ville inte att jag skulle prata med dom just då eftersom jag var kille. En av tjej av dom hade gjort slut med sin kille för att han trode eller påstod att hon var otrogen. Jag kännde mig totalt helt dissad. Det värkade som om dom trode att jag inte skulle förstå dem eftersom jag är kille. Eller om dom trode att jag skvalra om det.

Är det någon snäll förstående tjej/kille som varit med om något liknade, och kanske kan förklara varför dom inte ville prata med mig just då när dom pratade om det?

Kan det vara möjligt att tjejer pratar negativt om killar när dom pratar tjejsnack eftersom vissa killar kan se tjejer som sexobject.

VILL DOCK INTE ATT NÅGON SKA KRITISERA NÅGOT KÖN I DEN HÄR TRÅDEN.[mad]

Spana också in:

Jeay_L:

Då vi tjejer sitter å pratar ordentligt tjejsnack så vill vi ibland vara ensamma utan killar

Och ja, vi tjejer kan faktiskt prata om både bra och dåliga saker med killar, och vi kan vara rätt detaljerade oxå!


men tänk om en kille är en pojkflika tror du isåffal att han skulle få vara med er i eran konvertion.[blush]

Sedan så fick jag en ide angående det. Varför skulle inte tjejer och killar kunna växla ord med varandra om vad man tarlar om. Man skulle kanske kunna bygga bätte förståelse för varandra och bryta den tjocka muren som finns mellan könen. Det är den muren som gör att sammhället till ett patriarkat. Och det gör men till kvinno hatare. Jag tycker faktiskt inte att könet ska ha någon etniskt värde. Många mäniskor tror faktiskt att dess kön är överlägset det motsata. Ex: på sådana åsikter om det är bland annat snack om att kvinnan eller mannen är intligentare än det motsatta könet, Att kvinnor har mer simultanförmåga än män har eller att att man säger att kvinnans plats är vid spisen.

Men jag menar så klart inte att du behöver göra det om du inte vill.[wink] Det kan ju självklart vara hemligheter. Men sådant tycker jag inte man ska beräta äns för någon.
Micke_datorman:

Är det någon snäll förstående tjej/kille som varit med om något liknade, och kanske kan förklara varför dom inte ville prata med mig just då när dom pratade om det?


Nä är tyvärr dum förstående tjej/kille som varit med om något liknade, och kanske kan förklara varför dom inte ville prata med mig just då när dom pratade om det[sad]
Ja, men tjejer är väl så. Dom vill väl prata sitt tjejsnack och stötta varandra (oftast). Vissa tjejer tror ju inte att killar kan hjälpa och vara minst sagt lika bra vänner som tjejerna kan vara.

Min egen åsikt är att könet spelar ingen roll tycker jag. Jag har mest killkompisar och killar är lättare att prata med. Jag kan prata om seriösa saker med killar. Men visst, "tjejsnack" är ju speciellt i sig. Men jag gillar det inte.

Synd att du inte fick vara med i snacket med dom, eftersom du är kille så är det ju bra att få höra några ord från dig med :)
Micke_datorman:

Är det någon snäll förstående tjej/kille som varit med om något liknade, och kanske kan förklara varför dom inte ville prata med mig just då när dom pratade om det?


Det är väl olika från personer, men har du visat att du kan bevara hemligheter osv? De vill nog inte du skall höra om du inte bevisat vad du klarar av.
Observator:

Jag brukar vara väldigt bra på att tyda osammanhängande texter, men det här var något i hästväg. Var vänlig och förtydliga vad det är du vill diskutera.


det jag ville diskutera är: varför en tjej skulle villja göra slut med sin pojkvän, om det grundade sig på att pojkvännen trode att hon var otrogen. Och sedan så förväntar sig tjejer att en kille inte skulle förstå varför tjejen skulle vara lesen för det.
Micke_datorman:

varför en tjej skulle villja göra slut med sin pojkvän, om det grundade sig på att pojkvännen trode att hon var otrogen


Om det är något som händer med jämna mellanrum skulle jag nog också tröttna till slut. Det handlar om tillit, om min partner inte skulle lita tillräckligt mycket på mig skulle ett förhållande vara väldigt svårt.