Forumet - om jag slutar vara en fobisk galenpanna

om jag slutar vara en fobisk galenpanna

900 0 37
så ska jag åka till en soldränkt paradisö och instifta den nya revolutionära kulturrörelsen. varje namnlikhet med ett statligt norskt produktionsbolag är oavsiktlig.

rörelsen skall ha som huvudåtagande att sprida min högst subjektiva men ändå skarpa och innehållsrika idé om vad ärligt, sannfärdigt och progressivt skapande är för något.

detta innebär en bannlysning av allt svårtillgängligt och exklusivt, ett ständigt sökande efter naturlig varseblivning, okonstlade relationsmönster och biologisk anpassning som motvikt till det civilisatoriska förfall vi står inför, och de förklemade, ömkliga, syntetiska och attitydstint kompromissbehäftade kulturuttryck som resultera.

visionen måste eftersträvas genom en transcendental estetik som ser till den otvunget självrannsakande skapelseprocessens epistemiska fördel, och tar formen av en kontinuerlig immanent kritik.

jag kommer att vara supreme DJ och spela godbitar främst från stilarna italo disco, goatrance och techno. exempel följer.
det visuella tilltalets essens återfinns tydligast i bilder som dessa, där skaparen uppgått i ett modus av introspektiv fission, av konceptuell mutation, av stilla flöde:

Image

Image

Image

Spana också in:

härligt, ju fler dess bättre och ensam är inte stark, även om själva lyckan uppkommer spontant i en människa. den måste ju odlas kollektivt av ett starkt men flexibelt samfund som präglas av de insikter och det avspända införlivandet av dessa.

den måste främjas, den måste komma till tals, den måste få existera.