Forumet - Om man är gravid och vill göra abort

Om man är gravid och vill göra abort

3235 0 21
Jag har alltid undrat vad som skulle hända om man blir gravid.
Hur lång tid tar det innan man vet att man är gravid och när kan man göra abort och vad händer efter aborten? jag har hört att man blöder i fyra veckor efter det ..men som sagt skulle vilja veta mer och vad ni vet om abort när man har oönskad graviditet[shake][blush][badgrin]
Ad_Hoc:

För att förhindra att fail-människorna förökar sig


jag tror inte att just den failaspekten är genetisk, utan snarare miljöbetingad, och jag tror att en bra lösning är att inte låta skitungarna använda sig av några sista minuten-åtgärder av det slaget. då lär de sig efter en unge eller två.

Spana också in:

Hur lång tid det tar beror lite på person till person, jag började känna av lite efter ca en vecka. Man kan göraa en abort väldigt tidigt in i graviditeten, men riktigt hur tidigt vet jag inte, man kan säkert göra det mer eller mindre väldigt väldigt tidigt. Om man gör en medicink abort så kan man blöda mellan 2-4 veckor, men det är lite från person till person tror jag. en abort ser lika dan ut vare sig det är en så kallad olycka eller att man planerar att bli gravid och sedan visar det sig att det inte funkar att skaffa barn vid just det tillfället. Jag har själv gjort en baort, blev gravid trots att vi använde kondom, den hade tydligen gått sönder eller något. är det något mer du undrar om aborter så pm mig[smile]
sweetOrange:

det är därför staten ska betala aborter. hade det endast gällt när man blivit våldtagen hade det troligen bara blivit problem med lögner om huruvida man råkat ut för hemskheten eller inte. därför bättre o dra alla oönskade graviditeter över en kant.


så allt som staten under någon omständighet borde betala, borde staten betala bara för att folk ska sluta ljuga så jävla mycket? jag tror att det endast är du som tycker så. faktiskt.
@Mörknäs jag håller med dig! Tjejer har numera sex bara för att känna sig dugliga och ses inte som en njutning. Aborter kostar oerhört mycket för staten och jag tror att en klar ökning kommer att ske i framtiden med tanke på att många tros vara kunniga men egentligen okunniga. Abort börjar väl bli som ett prevetivmedel för många unga tjejer och en vana. Skolhälsovården borde kanske satsa mer pengar på att ge ut gratis p-piller.
Sverige skolor borde också ge ökad kunskap inom sex och samlevnad.
@SweetOrange det du säger är en så liten del till orsaken för aborter! Det finns de som tror att man inte kan bli med barn bara man låter sperman rinna ut ur slidan, haha(Ursäkta mig). Numera tjejer söker bekräftelse nu för tiden för att kunna skapa sitt egna förtroende.
@SeriösochSnäll
Varför skulle fittan bli förstörd? Blir fittan förstörd när man föder barn? Jo den kan bli förstörd och HUR då? -den spräcks :/ men seriöst haha fittan blir inte försörd, dont worry=)
Nörden:

Tjejer har numera sex bara för att känna sig dugliga och ses inte som en njutning. Aborter kostar oerhört mycket för staten blablablabla


alltså sorry men den här tråden är full med extremt mycket bullshit. jag menar, tror du seriöst att tjejer bara har sex för att känna sig dugliga? du menar att du aldrig träffat en tjej som njutit av sex? och vet du hur mycket aborter kostar för staten, samt hur stor del av statens budget detta är?

onT: [tard]
sweetOrange:

Ok, men eftersom jag nu blivit osäker på vad du tycker så ställer jag frågan: Tycker du att staten ska sluta betala alla aborter, oavsett anledning till graviditet?


jag är generellt sett för fri, nödvändig sjukvård, men jag ser inte aborter som nödvändig sjukvård. om inte staten betalar för nödvändig tandvård, varför ska den betala för någon korkad jävla 16-åring som inte orkat använda preventivmedel?