Forumet - Om man har inget självförtroende, kört?

Om man har inget självförtroende, kört?

490 0 53
Som titeln lyder. Är det verkligen såhär att om man har väldigt lite självförtroende eller är lite blyg så har man nästintill ingen chans alls att vara "attraktiv" att få en flickvän så att säga? Ingen blir intresserad utav en då?

Tack för svar! :) Om ni ska vara elaka. Behöver ni inte svara! :)
Anura:

Är det verkligen såhär att om man har väldigt lite självförtroende eller är lite blyg så har man nästintill ingen chans alls att vara "attraktiv" att få en flickvän så att säga? Ingen blir intresserad utav en då?


På vilket sätt? Något som jag inte tycker om är när killar inte tar några egna initiativ, vilket kan bero på att man är blyg såklart. Man får tvinga sig själv?

Spana också in:

Anura:

Är det verkligen såhär att om man har väldigt lite självförtroende eller är lite blyg så har man nästintill ingen chans alls att vara "attraktiv" att få en flickvän så att säga?


Verkligen inte!
Min kille var jätteblyg och första gången vi träffades sa han inte mer än 5 meningar...
Men asså hittar man den rätta så är den bara rätt, hur man än är.
Man kanske inte får massa tjejer för å va med de en vecka, men jag lovar att du kommer hitta den du verkligen letar efter.
Alla tjejer gillar väl olika men ja om du verkar mer självsäker kommer du vara mer attraktiv. För några år sen var mitt självförtroende verkligen kasst men några tjejer "tog initiativ" ändå. Såg verkligen inte bra ut på den tiden men jag var väl charmig eller nåt inte vet jag.
Anura:

Som titeln lyder. Är det verkligen såhär att om man har väldigt lite självförtroende eller är lite blyg så har man nästintill ingen chans alls att vara "attraktiv" att få en flickvän så att säga? Ingen blir intresserad utav en då?


Stämmer nog i många fall. Kanske skiljer sig bland tjejer och killar. Men i mitt fall så stämmer det inte alls, har lyckats ha haft pojkvänner..
Jobba upp det då. Antingen hos psykolog (vilket alla på um kan skriva under på att du behöver, i allra största välmening)
eller via hobbys eller annat.
Och tjejer är ingen homogen grupp så det är jättekorkat att skriva att man inte skall vänta sig initiativ från dem. Det är nu tvåtusentalet och mer accepterat för tjejer att ta för sig.
isola:

Jobba upp det då. Antingen hos psykolog (vilket alla på um kan skriva under på att du behöver, i allra största välmening)eller via hobbys eller annat. Och tjejer är ingen homogen grupp så det är jättekorkat att skriva att man inte skall vänta sig initiativ från dem. Det är nu tvåtusentalet och mer accepterat för tjejer att ta för sig.


Aha så man ska ba "aaa det är tvåtusentalet tjejer är inget kollektivt begrepp så jag ska bara vänta att hon ska ta initiativ istället för att själv göra det"

nej just det det är det som man inte ska göra