Forumet - om man inte vill gå ut men måste gå ut

om man inte vill gå ut men måste gå ut

117 0 17

Spana också in:

Har själv samma problem inför kvällen. Men i vanliga fall brukar jag tänka på kul saker jag har framför mig och att jag idag kan ta att ha lite småtråkigt i min ensamhet framför en film för om några dagar får jag kul ändå! Och när man tänker framåt på det så mår jag bra ändå. Fast det förutsätter ju att man har något kul att se fram emot.

Skrev jag nyss mitt rörigaste inlägg någonsin? Ja jag tror det.
El Guaje:

Har själv samma problem inför kvällen. Men i vanliga fall brukar jag tänka på kul saker jag har framför mig och att jag idag kan ta att ha lite småtråkigt i min ensamhet framför en film för om några dagar får jag kul ä


Men grejen e den att jag har kul när jag väl e ute. Tänkte gå ut på krogen med vänner. Men jag tänker bara på nackdelar just nu.
Det tAr hundra år o göra sig i ordning
astråkigt o åka tåg blääääääääääää vill bara zappa mig dit
de e en jättejobbig kille där
kmr vakna helt ångestig imorgon pga kmr dricka för mkt pga har köpt supergoda öl
känner mig ful o äcklig:P

fördelar
ha superkul med vänner
vill gå ut jööö!!
Angelize:

Men grejen e den att jag har kul när jag väl e ute. Tänkte gå ut på krogen med vänner. Men jag tänker bara på nackdelar just nu.


Ahaa du tänker så! Då har jag inte mycket tips att komma med tyvärr. Gör i ordning dig lite bit för bit när du får lust till det så är du väl klar någon gång under kvällen! (Ett av mina sämre tips jag vet)

Tågproblemet har jag svårt att sätta mig in i för såna moderniteter har vi inte här.

Men hoppas du lyckas komma ut nån gång och att du får en trevlig kväll! [cheers]