Forumet - Om man ska kolla i en lägenhet vad ska man göra då

Om man ska kolla i en lägenhet vad ska man göra då

128 0 18
Hej om man får ett mail som står

Hej ennie

Erbjudande om visning på studentbostad

Du har anmält ditt intresse för nedanstående studentbostad och är en av flera personer som nu erbjuds visning.

Ritning på *********

Adress: *********
Objektsnummer: *********
Antal rum: *********
Yta: *********
Våning: *********
Hyra: *********
Ledigt from: *********


Kontaktperson
Namn: *****************s studiereception
Telefon: *********
Mobil:


Meddela senast ********* om du är intresserad av studentbostaden eller inte. Du kan svara på vår hemsida, ********* genom att logga in på din personliga sida. Du kommer att efter senaste svarsdatum få besked från oss om det är du som slutligen får möjlighet att teckna hyreskontrakt.Vänliga hälsningar
*********
*********

Vad ska mann görad¨ska man ringa till dom lr ska man vänta lr svara på mailet isf vad eller vad ska man säga?? vill hels t inte ringa.

Spana också in:

Ritinkin:

Det kunde man visst göra också. [y]


Mm och det är nog det bästa sättet. Jag blevl lite frövirrad eftresom förra gången jag fick ett sånt ähr amil skrev tjejen direkt två datum som ohnn ville att jag skulle kolla i lägenhetensså ndå tr4odde jag denna också borde göra det. Men men alla e olika alla människor e olika och ingen ska bli mobbad för de.
ennie:

Mm och det är nog det bästa sättet. Jag blevl lite frövirrad eftresom förra gången jag fick ett sånt ähr amil skrev tjejen direkt två datum som ohnn ville att jag skulle kolla i lägenhetensså ndå tr4odde jag denna också borde göra det. M


Det står ju iofs inte när det är visning av bostaden? Så det måste du väl ta reda på genom att kontakta dom iaf, om du inte redan fått reda på det.