Forumet - om man ska tro på spöken?

om man ska tro på spöken?

1345 0 19

Spana också in:

Vi har andar hemma hos oss. Vi tycker dock inte att det har varit stora problem. Dörrar som öppnats och stängt här och var. Min syster och min mamma drar till sig andar väldigt lätt. Dem får gång på gång kontakt med andar och det är lite creepy. Saker har ramlat ner från bokhyllorna och jag har vid något tillfälle sett en skugga i hallen... Det kan vara verklighet! [smile] I vår förra lägenhet hörde morsan någon som ropade på henne. Sedan dröjde det inte länge tills alla garderobsdörrar öppnades och slogs igen med en rejäl kraft. Det är mystiskt. Men vi är inte rädda! Oroa dig inte. Det är inte andar man ska vara rädd för. Det är de levande som är farliga.
En gång såg jag ett spöke [censur] Började i min mormors förra hus uppe på vinden där allt var mörkt och knäpptyst (!) fast med lite knarrande när man gick och i fönstret där såg man bakom sin spegelbild en man som stod där eller det var nog mer av en pojke egentligen han såg rätt glad ut och sade att han hette Peter och hade en egen hund där uppe vi hade rätt kul tillsammans.
Haha, du blir stalkad! :):):):)


Nej, men ärligt du är paranoid eller så tar du upp din webcamera och spelar in en helnatt eller dag för att se om något är så som du säger (om du nu är så besatt av denna tanke)

Kan säga att min flickvän tror på sådant, men det är inte problem för mig.
Hon tror på djävulen och demoner.
Ibland när jag kommer in i rummet så måste jag svara så att hon vet att det är jag, eller om det är mörkt då är hon livrädd.[rolleyes]


Lycka till.