Forumet - Om man tonar håret blir det fult när färgen går ut

Om man tonar håret blir det fult när färgen går ut

2584 0 16
Shoo bree jag tänkte tona håret pga vill inte färga bort min egna färg. Grejen e den jag vill testa rött dvs tona rött. Azzå jag vill ba ha rött ett tag pga de e såååååååå POPPIZ just nu.Ok not really men Rihanna e så fucking snygg i den looken. Asså skulle ej banga på na.
Men kmr det bli fult när det går ut ur håret? Kmr min gamla hårfärg va kvar när allt e ute? Jaa jag vet borde kunna denna fråga då jag e beautyqueen no.1 men hårfärg e ej mkn starkaste sida...ja har tonat när jag var liten o färgat nångång men de e hos frisören. plus hårfärgen fastna aldrig på mitt hår den försvann ist för växte ut. skumt.

Spana också in:

krasch:

Även vilken toning (alltså märke) spelar så klart in.

När jag (som är ljusblond) tonat i röda färger så går det bara ut litegrann, för att få helt blont måste bleka. Kanske är det annorlunda för dig om din grundfärg ligger närmare den röda.


Jag tror faktiskt jag har röda pigment i håret
Angelize:

tips på vilken färg jag ska köpa? lr aa märke...


Jag har mest laborerat med permanent färg tidigare så jag är inte riktigt säker på vilka toningar som är bra.
Loreal Casting Creme Gloss är helt okej i alla fall.
De kostar runt hundralappen, men sliter inte så förbannat på håret i och håller bra (så bra det går i mitt hår i alla fall...).
Annars finns ju Jane Helen Mood som fått bra kritik och är väldigt billiga (använde det märket nu senast jag blekte mig).

Angelize:

Vill verkligen inte att det röda ska fastna :/ Vill att det ska gå ut helt... Men det kanske gör det pga har ju inte blont hår...


Färg fäster asdåligt på blont hår. Mitt blir alltid fisfärgat efter ett tag.
Det är råttfärgat/brunt man ska ha!
jag tonade mitt hår med casting creme gloss kopparblond

var knallrött i två dagar, håret luktade bajs och det rann ur färg ur det när jag duschade. Efter ca 2 veckor var håret mörkblont bara.

vill få fram: rött sitter i regel inte så jättebra i toningar. Du behöver nog inte oroa dig för att håret ska bli missfärgat för tid och evighet.