Forumet - OM man vill vara gla'

OM man vill vara gla'

941 0 29
Malachi:

Det är svårt att tänka så när man är nere i en depression. Det är svårt att se en ljus framtid. Men man får försöka göra det så gott man kan.


Visst, jag kan hålla med om att det är svårt, till en början. Jag var nere ofta, förut. Då jag var 14 och början av 15. Men sen så börja jag att tänka sådär, tack vare min morfar. Så det är tack vare honom! Det är svårt i början, men till slut är det rikigt lätt.

Spana också in:

Shackleby:

Bara för att du inte kan tänka dig det betyder det inte att det inte gör det.


Nej det har jag inte påstått. Men man kan ju inte tänka att allting kommer bli bra och så bli glad bara för det.

Have a_Cigar:

Dagens ungdomar. *suck*


Ja, dagens ungdomar, vad händer med världen egentligen?
Det är sorgligt.

[zzz]
SPiDERMANNEN:

Nej det har jag inte påstått. Men man kan ju inte tänka att allting kommer bli bra och så bli glad bara för det.


En vetenskaplig undersökning jag läste förut visade att 50 % av ens sinnelag beror på sin egen inställning. Så, jo, det är troligt att du blir gladare om du tänker att du är glad och beter dig som du är glad.
SPiDERMANNEN:

Ja, dagens ungdomar, vad händer med världen egentligen?
Det är sorgligt.


Haha. Man lyssnar för mycket på sina kompisar. Många är väldigt lättpåverkade, eller så beror det på grupptryck.
Eller skit i familjen och då menar jag verkliga problem. Inte små problem som att man inte får gå ut, inte fått sin veckopeng eller måste göra sina läxor. [cool]
edroon:

hur vet du att du kommer till det "bra" som du nämner här?? Ingen vet därför ska du vara försiktig när du skriver sånt, och börja vara snäll istället. ska du se att det du kallar "skit" är inte så hemskt som du tror.


Det kommer att bli bra! Det blir alltid så. Sen kommer det dåliga. Man har flera exempel av det. Man kan ta världhistorien, flera männsikor.

Vi tittar först på Romarriket, det var en härlig tid det. Sen kom Medeltiden och det var en rikigt hemsk tid. Sen kom Renässansen och det blev bättre och bättre. Nu har vi det rikigt bra.

Sen var det någon polack som gjorde massvis med interjuver, med judar efter andra världskriget. Det visade sig att de som trodde rikigt starkt på att det skulle bli bra överlevde, jämfört med dem som sade att det var skit och sådant.

Kanske kom lite utanför ämnet där.

Men det jag ville ha sagt var; det kommer alltid bli bra efter den dåliga perioden i livet.

Jag mådde riktigt dåligt ett tag, som jag nämnde tidigare och nu mår jag rikigt bra. Men jag vet att när somhelst kommer jag att må skit.. För jag har mått bra en längre period, ungefär ett år. [bigcheers]