Forumet - Om SD Kommer till makten

Om SD Kommer till makten

1706 1 46
Varning, den är lång...

Hej, jag är en kille som bor i stockholmsområdet. Jag är sedan en tid engagerad politiskt i ett borgerligt ungdomsförbund och jag brinner för partiets politik, demokrati och allas lika värde. Jag kallar mig själv för liberalnationalist. Detta menar jag att jag älskar mitt land och min flagga samtidigt som jag anser att mitt land är till för alla och att alla som vill jobba och bidra till samhället.

Men nu kommer min tanke. Nu när decemberöverenskomelsen är skrotad så kommer det eventuellt bli nyval om SD kommer till makten så vill jag inte kalla mig svensk. Jag är rädd för dem.
Jag älskar Sverige och vill av både religösa/ politiska skäl göra militärtjänstgöring för att försvara Sveriges demokratiska värderingar. Jag vill bli officer för att försvara mitt land som jag älskar av hela mitt hjärta och som jag är bredd att dö för.
Men jag kan inte försvara ett land som styrs av ett nazistiskt parti.

Jag funderar om detta händer på att söka asyl i Norge för att få leva det liv som jag vill. Jag kanske inte kommer bli soldat men jag visar iallafall vad jag tycker och jag uppmanar er alla att göra samma sak. 
Jag vet att jag kommer få endel skit om att jag kallar SD för nazister så låt gå. Jag är inte politiskt korrekt men vad tusan. Jag skriver vad jag känner, inte vad som är politiskt korrekt. Jag har sagt upp kontakten med ett flertal av mina gamla vänner som starkt sympatiserar med SD ska jag också tillägga!

Är det fler som känner som jag? Skulle gärna vilja ha kontakt med er! Partifärg är ointressant egentligen men jag riktar mig främst till borjerliga ungdomar.  

Spana också in:


Punda:
Förväntar du dig att du ska få höra något argument du inte hört förut eller att någon av er ska byta ståndpunkt?
Nej, men det är ändå intressant att veta vad det var i just hans fall som ledde till den slutsatsen. Dessutom brukar jag argumentera främst för att jag finner ett egenvärde i det, handlar inte lika mycket om att försöka övertala meningsmotståndaren. 
De "riktiga" nazisterna röstar väl knappast på Sverigedemokraterna utan de väljer väl Svenskarnas Parti istället som just är det största nazistiska partiet i Sverige. I så fall är det bra mycket allvarligare med Vänsterpartiet som liksom flugor på en sockerbit drar till sig kommunister. 

Det största hotet mot Sverige idag är ju knappast från "nazistiska länder eller stater" utan det största hotet idag kommer ju österifrån nämligen Ryssland och Putin.

För övrigt är väl Islam den största nazistfanatikern. När Adolf Hitlers Mein Kampf släpptes på turkiska för några år sedan så blev det årets mest sålda bok i Turkiet där befolkningen består av 99% muslimer. Hitler personligen ville väl införa Islam som statsreligion i sitt optimala Tredje Riket.  Tumme ned

Sheriffen:
Varför?
"Då droghandel bottnar i organiserad kriminalitet skall straffen vara höga i avskräckande syfte."

"Sverigedemokraterna vill ha ett stopp för fortsatta höjningar av drivmedelsskatterna."

"Vi vill begränsa djurförsöken så att det enbart är tillåtet när det handlar om utvärdering och forskning av medicinska preparat."

"Vi kan samtidigt konstatera att processen med privatisering av välfärdstjänster under den borgerliga regeringen har tillåtits att ske på ett alltför ansvarslöst och okontrollerat sätt. Den svenska välfärdssektorn skall inte vara en tummelplats för multinationella riskkapitalbolag med kortsiktiga vinstintressen."

"Vi anser dock inte att illegal fildelning ska vara en prioriterad fråga för polisen. Vi vänder oss också mot IPRED-lagstiftningen som skapat särrättigheter för en specifik bransch"

"Det är dock viktigt att andelen friskolor inte blir för stor, så att kvaliteten i den kommunala skolan inte blir lidande."

Vår politik A till Ö 

SvenskWithAttitude: Om SD kommer till makten så flyttar jag utomlands.
Syftar du på om (sd) får 51% av rösterna vid ett kommande riksdagsval? Nej, jag är tämligen säker på att du kommer att bo kvar i Sverige då det är tämligen säkert att ett enda parti kan kamma hem 51% av rösterna är mycket osannolikt.

SvenskWithAttitude: Att tro att om SD kommer till makten kommer göra någon förändring är bara dumt.
Om du studerar när skiften har skett mellan vänster och borgerlig politik sedan 1970-talets mitt så har det inte skett så stora dramatiska förändringar inom svensk politik. Det enda som skett under senare år är att vänstern har gått mer till mitten/höger medans de borgerliga partierna har gått mer till vänster/mitten.

Det enda som förhoppningsvis kommer att ske om (sd) får så många procent vid ett kommande riksdagsval att de får något att säga till om är att vi stänger gränserna mot massinvandringen och skickar tillbaka några hundra tusen araber och afrikaner som kommit hit senare år för att inte undergräva sveriges ekonomi och stabilitet om inte annat kulturellt och nationalistiskt.

tänkaren: I så fall är det bra mycket allvarligare med Vänsterpartiet som liksom flugor på en sockerbit drar till sig kommunister.
Nej. Det finns ett svenskt parti som heter Kommunistiska Partiet. Det finns dock inget parti som heter Rasistiska, Nazistiska eller Fascistiska Partiet, varken i Sverige eller någon annanstans i världen. Kommunister står för vad de är i avsevärt högre grad än vad nazister eller fascister gör.