Aviseringar
Rensa alla

Om SD Kommer till makten


tänkaren:

Aha, jag minns bara att de fick in en gubbe i någon kommuns kommunfullmäktige men det kan väl knappast ha varit 2014 utan troligen 2010 (åren går).

Ja, Daniel Höglund, den förra partiledaren i Grästorp. Dock åkte han ut rätt snabbt efter det då skatteverket inte ansåg att han bodde i kommunen och skrev över honom på en närliggande istället.


   
SvaraCitera

Fattar inte varför du ogillar SD då dina åsikter verkar vara samma som deras


   
SvaraCitera

Om SD kommer till makten så flyttar jag utomlands. Glad Att tro att om SD kommer till makten kommer göra någon förändring är bara dumt.


   
SvaraCitera

SvenskWithAttitude: Om SD kommer till makten så flyttar jag utomlands.

Varför?


   
SvaraCitera

Sheriffen:

Varför?

"Då droghandel bottnar i organiserad kriminalitet skall straffen vara höga i avskräckande syfte."

"Sverigedemokraterna vill ha ett stopp för fortsatta höjningar av drivmedelsskatterna."

"Vi vill begränsa djurförsöken så att det enbart är tillåtet när det handlar om utvärdering och forskning av medicinska preparat."

"Vi kan samtidigt konstatera att processen med privatisering av välfärdstjänster under den borgerliga regeringen har tillåtits att ske på ett alltför ansvarslöst och okontrollerat sätt. Den svenska välfärdssektorn skall inte vara en tummelplats för multinationella riskkapitalbolag med kortsiktiga vinstintressen."

"Vi anser dock inte att illegal fildelning ska vara en prioriterad fråga för polisen. Vi vänder oss också mot IPRED-lagstiftningen som skapat särrättigheter för en specifik bransch"

"Det är dock viktigt att andelen friskolor inte blir för stor, så att kvaliteten i den kommunala skolan inte blir lidande."

Vår politik A till Ö 


   
SvaraCitera

SvenskWithAttitude: Om SD kommer till makten så flyttar jag utomlands.

Syftar du på om (sd) får 51% av rösterna vid ett kommande riksdagsval? Nej, jag är tämligen säker på att du kommer att bo kvar i Sverige då det är tämligen säkert att ett enda parti kan kamma hem 51% av rösterna är mycket osannolikt.

SvenskWithAttitude: Att tro att om SD kommer till makten kommer göra någon förändring är bara dumt.

Om du studerar när skiften har skett mellan vänster och borgerlig politik sedan 1970-talets mitt så har det inte skett så stora dramatiska förändringar inom svensk politik. Det enda som skett under senare år är att vänstern har gått mer till mitten/höger medans de borgerliga partierna har gått mer till vänster/mitten.

Det enda som förhoppningsvis kommer att ske om (sd) får så många procent vid ett kommande riksdagsval att de får något att säga till om är att vi stänger gränserna mot massinvandringen och skickar tillbaka några hundra tusen araber och afrikaner som kommit hit senare år för att inte undergräva sveriges ekonomi och stabilitet om inte annat kulturellt och nationalistiskt.


   
SvaraCitera

tänkaren: I så fall är det bra mycket allvarligare med Vänsterpartiet som liksom flugor på en sockerbit drar till sig kommunister.

Nej. Det finns ett svenskt parti som heter Kommunistiska Partiet. Det finns dock inget parti som heter Rasistiska, Nazistiska eller Fascistiska Partiet, varken i Sverige eller någon annanstans i världen. Kommunister står för vad de är i avsevärt högre grad än vad nazister eller fascister gör.


   
SvaraCitera

tänkaren:

Syftar du på om (sd) får 51% av rösterna vid ett kommande riksdagsval? Nej, jag är tämligen säker på att du kommer att bo kvar i Sverige då det är tämligen säkert att ett enda parti kan kamma hem 51% av rösterna är mycket osannolikt.

Menar i minoritet eller majoritetsregering. Jag vill inte ha mer socialister och speciellt inte nationalister i makten.


   
SvaraCitera

SD kommer aldrig till makten. Det skulle resultera i inbördeskrig och SD skulle förlora detta krig lätt. 


   
SvaraCitera

TS: vad gör SD till nazister? Står det något i deras partiprogram som tyder på något sådant? Eller grundar du ditt påstående helt på vad för parti det har varit?


   
SvaraCitera

Om SD tar makten kommer det bli inbördeskrig i Sverige.


   
SvaraCitera

:s 


   
SvaraCitera

rants_: Nej. Det finns ett svenskt parti som heter Kommunistiska Partiet. Det finns dock inget parti som heter Rasistiska, Nazistiska eller Fascistiska Partiet, varken i Sverige eller någon annanstans i världen. Kommunister står för vad de är i avsevärt högre grad än vad nazister eller fascister gör.

Kan ju i grunden bero på att kommunisterna är avsevärt många fler i Sverige än vad nazisterna är.


   
SvaraCitera

SvenskWithAttitude: Jag vill inte ha mer socialister och speciellt inte nationalister i makten.

Att du inte vill ha socialister vid makten har jag full förståelse för eftersom det räcker med att se det förfall som Löfven håller på att genomföra bara efter att ha suttet ett år vid makten. Men vad har du emot nationalister? Har du något emot ett parti som värnar om svenskarnas rätt i vårt eget land?

rants_: SD kommer aldrig till makten.

Det får väl framtiden utvisa.

rants_: Det skulle resultera i inbördeskrig och SD skulle förlora detta krig lätt.

Inbördeskrig? Det skulle väl knappast vara sd-politikerna som skulle börja kriga utan det har vi svensk militär och försvar som sköter.


   
SvaraCitera

Jag tror att om SD kommer till makten så kommer hela universum implodera.


   
SvaraCitera