Forumet - Om storleken på din ... duger = SLUT FRÅGAT

Om storleken på din ... duger = SLUT FRÅGAT

736 0 37
Tänkte att det kommer ju trådar hela tiden med frågor duger min kuk den är 12 cm är den för liten? Är det normalt att min är 15 cm bla bla bla...

Så nu skriver jag en skala mellan 10- till 20+ där tjejerna får säga sitt om varje storlek. :) Sedan kan ju den som undrar om han duger titta på sina 14 cm och kolla vad som skrivs om den.

Svaren skulle kunna se ut som följande 3 alternativ på 14 cm Nr1 Alldeles lagom behövs varken längre eller kortare! Nr 2 Alldeles för liten jag vill ju känna att den är där med :p. Nr3 Längden duger bara den har grovleken med..

Kort sagt.. Tjejer srkiv er åsikt om varje storlek så kanske iallafall tjatet minskar lite.

10-

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20+

Spana också in:

stereo total:

Fast du kan ju göra så mycket mer med fingerpenetration än vad du kan göra med kukpenetration. Så jag håller inte med.


Nja, för mig handlar det om att man kommer i en sådan ställning att kuken, eller fingrarna, gnuggat mot g-punkten som är den övre väggen. Sedan kan jag få orgasm av bara penetration men det kan bli extra skönt om killen kan massera klitoris då eller faktiskt gnugga sig mot den. Så jag ser inte att längden spelar någon större roll.
Harpyja:

Jag kan ju inte säga om exempel 10 duger eller inte eftersom jag inte har testat någon. Men duger fingrarna, är det konstigt om inte en sådan duger.


Du verkar ju ha lite koll (missförstå inte lol) så jag frågar dig.. Jag läste i typ biologiboken att en normal slida är 8-10cm djup, är det då inte ganska oskönt om en kille försöker pressa in 20cm kuk där? eller har jag missat något?
Frippe94:

Jag läste i typ biologiboken att en normal slida är 8-10cm djup, är det då inte ganska oskönt om en kille försöker pressa in 20cm kuk där? eller har jag missat något?


Normalt kanske den är det (individuellt, zomg), men den blir ju längre när man är kåt. Plus att det beror på vilken ställning man har. Ligger man ned eller står upp kommer man in långt, sitter man exempel på huk, krymper den ihop.

Fan vad äckligt det låter.