Forumet - Om svamp (nej inte sådan man äter)

Om svamp (nej inte sådan man äter)

663 0 47

Detta underlivsproblem som drabbar de flesta kvinnor någon gång i livet verkar nu ha drabbat mig. Det känns inte kul och jag borde gå till gynkan men det funkade ej så ja jag får stå ut ett tag till (hade detta varit twitter så hade väl ett bittert "#underlivsmartyr" passat).  Jag tänker inte köpa något receptfritt bjäffs eftersom det kan skada slemhinnorna så nu är det inte allt för knasiga huskurer jag vill ha.

Spana också in:


urgh: hur känns det?
Svider, man kan få sår utan anledning pga sköra slemhinnor samt kliar och bränner en massa HELA tiden.

elverpigen:
borde inte du kunna få såndär medecin jag läst om, typ en tablett man äter dagligen ganska länge som håller svampen borta? Är ju sjukt odräglig livskvalitet med svamp liksom....
Mm man ska ta oral medicin för att inte belasta slemhinnorna mer.

amsi:
inte längre, men hade problem innan jag började också. det är genetiskt sa de.
Vet att man kan bli smittad med kondylom av sin mamma vid födseln, men det gäller ju inte svamp så på vilket sätt är det genetiskt? är det de sköra slemhinnorna?

df rqp:

tror det funkar båda men kanske uttorkande

mjäll är ju en svampinfektion liksom
naj gud nej den skulle nog bli 100 ggr värre då. många underlivstvålar bidrar ju tom till svamp och de har ju mycket lägre phvärde.

urgh: tydligen ska en käka a-fil
aha kan testa. har bara lite halvgammal yoghurt hemma nu dock (som jag ju kan smörja in fitty med iof)

elverpigen: har blandat sån där citron i citronflaska med lite olja och smort in med, sen typ gått och lagt mig troslös. funkat bra varje gång
sover aldrig med trosor och brukar smörja med olivolja ibland, får testa citron också. tål inte att äta dem men fitty kanske tål. återstår att se.en kylklamp inlindad i en bomullshandduk ska lindra klådan läste jag nyss btw.