Forumet - Om tjej slår kille utan anledning... [Rösta!]

Om tjej slår kille utan anledning... [Rösta!]

6177 0 74
Föreställ er denna situation :
En tjej kommer fram & börjar slå med knytnäven i en killes ansikte och är aggressiv, vad tycker ni är okej att göra?

Personligen skulle jag putta bort tjejen från mig...

Spana också in:

Blivande_japan:

detta kräver ju att du är starkare än henne och att hon ej kan knäas/sparkas


Sannolikheten är ju hög att jag är det. Sedan behöver jag inte nödvändigtvis vara det eftersom jag då ändå hamnar i ett överlägset läge. Knäandet är ju ett större problem, men tanken är mest att lugna ner henne då det verkar ha uppstått något sorts missförstånd.
Man har alltid rätt att försvara sig; vad som avgör är styrkeförhållandet. En stark person bör inte slå en svag person oavsett kön, eftersom en stark person lätt kan hindra den svaga genom att tex hålla fast handlederna på denna och alltså kan förhindra våld på annat sätt än genom att delta i det. En svag person har tillåtelse att slå för att försvara sig eftersom hn inte kan förhindra våld på annat sätt.

PsychoMan:

Putta bort henne från sig själv (Du röstade på detta alternativ)

mynona:

En stark person bör inte slå en svag person oavsett kön, eftersom en stark person lätt kan hindra den svaga genom att tex hålla fast handlederna på denna och alltså kan förhindra våld på annat sätt än genom att delta i det.


Fast om någon plötsligt börjar slå en så kanske man inte har så lätt att försöka bedöma om denne är starkare än man själv är innan man faktiskt reagerar på situationen. Jag ser inget direkt problem med att starkare personer slår svagare personer som först attackerat dem för att försvara sig, även om de i teorin skulle kunna försvara sig utan våld.
PsychoMan:

Stå still (Du röstade på detta alternativ


Å tagit tag i henne å sagt:
"Hörredu! Jag vet att du har kollat på mig hela kvällen och att du vill ha sex med mig fast du behöver väl inte bruka våld?"


Har hänt en gång [no-no] Fast tror att hon bara råka nudda mig med armbågen av misstag den gången [sad]