Forumet - Om vi leker med tanken att det är lagligt!

Om vi leker med tanken att det är lagligt!

4329 0 37
Om vi leker lite med tanken och säger att sex med en individ av annan art är lagligt.. Idag låter det väldigt främmande, litegrann som partnerskap svarta och vita människor emellan var otäckt under 1800-talet..

Om exempelvis en hund visade sexuellt intresse för dig, hade du kunnat tänka dig att genomföra samlaget då?

Föreslår att ni googlar "animal sex" så att ni får en bild av vad det hela handlar om. Det går alltså inte ut på att tvinga djuret till sex, det brukar vara djuret själv som tar första steget.

Spana också in:


Niklas:
Men hallå, hon menade Sydamerika! Chilla!! 
:D 
Yaren:
Att anta att det är folk i Mellanöstern som gör ont automatiskt får mig inte direkt att chilla, nej. 
Detta var lite skämtsamt menat ofc, även om det inte är direkt långsökt att härleda mellanöstern med atombomber då det är en enda stor gröt av ickejämlikhet och pissiga livsvillkor. Vissa människor på vänsterkanten är himla kulturrelativistiska att de gärna bortser från dessa hemskheter,vilket är helt vansinnigt och hjälper inte ngn.  

vonKissekatt: Detta var lite skämtsamt menat ofc, även om det inte är direkt långsökt att härleda mellanöstern med atombomber då det är en enda stor gröt av ickejämlikhet och pissiga livsvillkor. Vissa människor på vänsterkanten är himla kulturrelativistiska att de gärna bortser från dessa hemskheter,vilket är helt vansinnigt och hjälper inte ngn.
Sluta vkk! Yaren håller faktiskt på att kämpa för en värld utan atombombsattacker. Det ska man ha respekt för. Rullar ögonen