Forumet - omfg um-träff livesänd på internet!!!11

omfg um-träff livesänd på internet!!!11

1074 0 141
tänker posta tråden nu, trots att den inte är aktuell förrän imorrn, eftersom mobilwebbläsare failar på att kattenpejsta och är inte säker på om den skulle kunna bli lika awesome då som den garanterat kommer bli nu.

i korthet så har jag sci-fi-mobil och obegränsad dataöverföring, vilket i praktiken innebär att jag kommer göra mitt bästa för att dokumentera alla tards på träffen imorrn. jag skriver och uppdaterar er när jag tänker sända (måste spara på batteri och grejer), och tidigare klipp finns att se direkt på sidan som länkas, om inget sänds live för stunden. håller man sidan uppe när inget sänds så har jag för mig att den visar automatiskt när något börjar sändas. och nej, inget finns av förklarliga skäl uppe än, men räkna med något 2-3 på eftermiddagen imorrn och framåt.

requests som skrivs i chatten när video ligger uppe live synes direkt på mobil, tråd kollas av och uppdateras ibland, och leijonsparf media inc. gör sitt bästa för att tillgodose sina tittares behov, efter bästa förmåga. se detta som ett tröstpris efter det misslyckade försöket att få mig att börja vlogga.

Image

http://qik.com/leijonsparf
http://qik.com/leijonsparf
http://qik.com/leijonsparf
http://qik.com/leijonsparf
http://qik.com/leijonsparf
http://qik.com/leijonsparf

Spana också in:

okej tards, nu börjar det närma sig! om ni som intresserar er (alltså alla, era nolifers) öppnar länken i en flik och drar upp ljudet när det börjar närma sig så märker ni när det börjar sändas. räkna med 14:30 för första, ungefär.

ohYEA_:

inspelat


inspelat? om det kommer ligga kvar efteråt? det kommer ju vara live, men jag lämnar klippen uppe iallafall för dagen, så när som helst ska det gå att gå in och kolla på det som redan är sänt.
variabel:

det är du skyldig oss som satt och skapade konton för att nå upp till 10 eller whatever röster!


fattades fyra röster av 100, det var fan svagt [no-no]

variabel:

vilken är rätt??


föga överraskande så är det samma länk, upprepad för tydlighetens skull [no-no]

/mörknäs som inte orkar logga in från eget konto