Forumet - OMG!! Höll på att sprängas i luften[cry]

OMG!! Höll på att sprängas i luften[cry]

165 0 46
Köpte ett paket swordsmith för 700kr och skulle ut och smälla. Paketet bestod av 6 riktigt feta raketer, såg fan ut som rymdraketer, tror jag hade fått plats faktist[smile]..

iaf, brosan springer fram och fäster en vid snön och när farsan tänder på den. gissa vad som händer!? fanskapet åker inte upp och det blir kalabalik i gården och alla springer mot trappgångarna. själv hinner man inte och får vända ryggen till , ser brosan slänga sig bakom en buske likt en WWII film samtidigt som det låter som en jävla missill har landat., puh alla klarade sig, om inte chockskador räknas då..

nog med det, granarna som var 60+ och hade kommit för att titta på en trevlig nyårsafton fick gå hem och lägga sig med chockskadorgick.

Fem raketer kvart och nästa ska smällas. Raketerna bestod av 2 stora, 2 större och 2 störst, så denna gången gick vi upp ett steg och tog en av de större.... Farsan sätter in den och gissa vad som händer!???? DEN ÅKER INTE UPP!!! Liknande uppståndelse uppstår och halva gården har öppna fönster och undrar vad fan är det som pågår. Hade någon varit hjärtsjuk så kan jag nästan garantera en hjärtattack[surprised]..

sen var det tredje gången gillt och resterande 3 raketer gick felfritt även om alla denna gången var inne i trappuppgångarna men sprang ut för att se effekterna upp i himlen.såhär såg raketen ut iaf:
http://i45.tinypic.com/2mq2gja.jpg

och har här ni en film på första klippet som systern filmade:ÄNDRAT 2010-01-01 15:05


ÄNDRAT 2010-01-01 15:06
Systern som pratar i slutet

Spana också in:

Precis samma sak hände med våra! :S

Jag och en Kompis stog kanske 5 meter ifrån när farsan tände (Jag vi visste om de ..) sen sprängdes den nere i marken, flög ut såna är gröna skimmer ljus eller hur man man ska säga, precis bredvid.

Tjöt lite i öronen efter det.

Men vi överlevde! [smile]