Forumet - Omklädningsrummet

Omklädningsrummet

3540 0 85
Förlåt, men som nyutkommen homokille har man en del frågor, verkar ju vara ett bra ställe att ställa dem på..

However, hur upplever ni 'bögar' som kommit ut att det är i omklädningsrummet i skolan? Kollar andra snett och så extra mkt? Brukar ni kolla på andra? [blush] ,

Massa pussar till er alla snälla :)
För mig är det inget speciellt, men vi är bara fem killar i klassen. De vet att jag aldrig skulle tafsa/stirra oförskämt mycket, så det är lugnt. Beror självklart rätt mycket på vad det är för klasskompisar man har, det kanske inte är optimal stämning om man går i idrottsklass/fordon/liknande. (Motbevisa mig gärna här.)

Spana också in:

Jag har aldrig varit särskilt ute, eftersom jag inte har kännt något behov av det, så de första två frågorna kan jag inte svara på. Den tredj däremot, kan jag ge ett rakt och uppriktigt svar på. Nej, jag tittade inte på andra. Jag skulle kunna duscha med 15 nakna (samt snygga) lesbiska också utan att blänga (ett ögonkast här och var för att se vad man har att göra med, kanske, men inte mer än så [wink])
Jag har flera tjejer i min klass som är bi- och drar lite mer åt lebb hållet. Har aldrig haft ngt problem att byta om med dem. Grejen är väll den att man vet att de är vana att se kvinnokroppen som "bara" en kropp, de har bytt om hela tiden med tjejer så varför skulle det vara annorlunda nu. Som kille fascineras man väll mer av tjejer och vise versa pga av olikheterna och att man inte själv är / har varit med om samma utveckling kroppen genomgår i tonåren.

Det som kommer bli mest jobbigt är väll att du är rädd att de ska tro att du kollar på dem fast de förmodligen inte bryr sig speciellt mycket. Sen finns det givetvis idioter (eller bara vanliga dödliga som är dåliga på att hantera och uppfatta situationer) så i värsta fall så blir ngn besvärad. Menmen, så länge du inte är besvärad så skit i vad de andra tycker, men respektera dem för sina åsikter ändå :) (hej vilket långt moraliskt inlägg det blev)

Sockerconny:

Alltså, bara för man tänder på ett speciellt kön betyder inte det att man vill ha sex med ALLA av det könet. Ett oskyldigt omklädningsrum skulle därför inte behöva bli förknippat med onödig skylning av kroppsdelar och osäkerhet.


Point.
Vissa vägrar vara i duschen samtidigt som jag. De killar som har lite bättre självförtoende bryr sig inte så mycket och mina polare tramsar, nyper, snärtar med handdukar etc precis som vanligt. Skulle nog nästan säga att det tafsas mer än innan, typ som att det är mer ok för att jag är bisexuell. Men visst är det så att jag hör ordet bög viskas bakom ryggen då och då..

Klart jag kollar på andra i duschen, jag är en kåt 17 åring för fan [crazy]
Hampie:

Hur okay är det, egentligen?


Kanske skall vara mer tydlig i min komunikation, menar inte riktigt tafsas, men många killar har blivit mer fysiska i sitt sätt att umgås med mig. Kramar oftare, lägger en hand på min axel när dem pratar med mig etc, även i duschen. Men jag är ganska fysisk i mitt sätt att umgås med andra med så det kanske lockar fram det beteendet med.
Andy91:

anske skall vara mer tydlig i min komunikation, menar inte riktigt tafsas, men många killar har blivit mer fysiska i sitt sätt att umgås med mig. Kramar oftare, lägger en hand på min axel när dem pratar med mig etc, även i duschen.


Jo - det var bara en liten reflektion. Visar det på en inneboende lust att t gärna ta i och krama sina kompisar som hålls borta av rädsla för att det inte skall accepteras/tolereras - som de dock antar att en öppet bi- eller homosexuell person 'tål' och därför ger utlopp för det?

Andy91:

Men jag är ganska fysisk i mitt sätt att umgås med andra med så det kanske lockar fram det beteendet med.


Människor som inte kramas skrämmer mig.
Hampie:

Visar det på en inneboende lust att t gärna ta i och krama sina kompisar som hålls borta av rädsla för att det inte skall accepteras/tolereras - som de dock antar att en öppet bi- eller homosexuell person 'tål' och därför ger utlopp för det?


Ren spekulation men det låter ju inte helt orimligt kl 3 på natten [wink]
Men det är klart, de flesta gillar ju att få en kram. Märks typ om jag kollar på film och så hemma. jag har en rätt stor soffa i mitt rum, ändå brukar polarna sitta "nära" när vi kollar på film. Jag vet att dom inte är gay och dom vet att jag har kille, så det är inte att dom stöter på mig. Tror bara att människor är flockdjur i botten och flockdjur vill gärna flocka sig hehe [crazy]
Hampie:

Jo - det var bara en liten reflektion. Visar det på en inneboende lust att t gärna ta i och krama sina kompisar som hålls borta av rädsla för att det inte skall accepteras/tolereras - som de dock antar att en öppet bi- eller homosexuell person 'tål' och därför ger utlopp för det?


Väldigt sorgligt, faktiskt. [shake]
Scott Loveshot:

Vad gör du då? Om det hade hänt mig skulle jag nog bli väldigt sårad om jag ska vara ärlig.


Kanske jag hade blivit med under andra omständigheter. Men jag är ganska bra socialt förankrad och skiter helt enkelt i det. Tar en extra lång dusch istället [wink] Har också haft det ganska tufft i mitt liv tidigare av olika skäl så jag har lärt mig att vissa saker inte är värt min energi. Nötter som vill stå och vänta på att jag skall duscha klart kunde jag knappt bry mig mindre om.
Sockerconny:

Alltså, bara för man tänder på ett speciellt kön betyder inte det att man vill ha sex med ALLA av det könet.


Har jag sagt det? För att man får stånd när man kollar på ngn betyder ju inte det att man vill sex med den. Bitch..

Andy91:

Klart jag kollar på andra i duschen, jag är en kåt 17 åring för fan


Exakt :)) Men dåligt att folk tror att d eär ok att tafsa bara för att man e homo :(( Pus

Hampie:

som de dock antar att en öppet bi- eller homosexuell person 'tål' och därför ger utlopp för det?


Men de tkr inte jag är så okej :/

Hampie:

Hela världen är emot mitt orakade skrev :(


Ne, de finns orakade också, inte bara du ska du veta, fast jag är rakad men ändå, hihi. [blush]

Andy91:

Tar en extra lång dusch istället


Rätt åt dem! :D:D