Forumet - Omoget?

Omoget?

175 1 9
Jag har , eller hade en vän i klassen i början som jag umgicks med förut och helt plötsligt så börja hon dissa mig och var med andra bara sådär, hon hälsade aldrig heller och behandla mig som luft typ, men jag har alltid tänkt -skitsamma orkar inte ens bry mig, även fast jag ändå gör det. Okej jag fattar, hon fick nya vänner och det är bra, men är det inte konstigt att behandla mig som om vi aldrig har kännt varandra bara för att man skaffat sig nya vänner? Jag har faktiskt hälsat ibland och försökt se det posetiva (stavning)i det nagativa.

Är jag omogoen? Lol.. Men jag menar bara , varför ska jag hälsa när inte hon hälsar? Varför ska jag visa/ge henne den respekten som hon knappt förtjänar?
Så idag när hon kom var hon ensam, och hon kom och satt sig bredvid mig som en jävla hund.. och jag hälsade inte så jag tycker att hon får skylla sig själv.

Jag har ju också skaffat nya vänner, men jag hälsar ju på alla ändå!
JaamenLol:

men är det inte konstigt att behandla mig som om vi aldrig har kännt varandra bara för att man skaffat sig nya vänner?


Ja, det är det.

JaamenLol:

posetiva (stavning


Positiva.

JaamenLol:

varför ska jag hälsa när inte hon hälsar?


För att det är det artiga och normala att göra. Du behöver inte bete dig underligt bara för att hon gör det.


Hur gamla är ni egentligen? Påminner om en konflikt jag hade som elvaåring. Tycker du ska prata med henne, inte hålla på med en massa tjejiga mind games. Fråga henne om hon är upprörd över nånting eftersom hon helt plötsligt började ignorera dig, och om ni inte bara kan vara trevliga mot varandra i fortsättningen - trots att ni slutat hänga med varandra.

Spana också in:

annoyed:

Hur gamla är ni egentligen?


Jag är 19 hahah.. Nee nu skäms jag för mitt beteende men änd¨å![blush] fast hon är ett år yngre men ja, nej men jag vet att jag inte har gjort något för när hennes vänner råkar vara hemma från skolan så kommer hon bara till mig och börjar prata o skit, jag fattar inte grejjen. Jag känner mig som ett andrahandsval typ.
JaamenLol:

19 hahah..


[bigsmile] haha vafan. well, jag har haft sjukt omogna kompisgräl i vuxen ålder, så skall ej döma.


JaamenLol:

Jag känner mig som ett andrahandsval typ


Låter som en person du kan säga upp kontakten med. Kommer aldrig bli en givande relation och lär bara göra dig trött och frustrerad. Tror jag.
annoyed:

haha vafan. well, jag har haft sjukt omogna kompisgräl i vuxen ålder, så skall ej döma.


Ghahah, hur gammal är du då ? :D

nej men ja, men jag kan ju inte bara säga ''eeh dra här ifrån,vem troru att du e liksom''
Eller jo det skulle jag nog kanske kunna för att hon behandlar mig fel men jag vet inte, låter inte så speciellt moget det heller [tired]
JaamenLol:

hur gammal är du då ?


21


JaamenLol:

men jag kan ju inte bara säga ''eeh dra här ifrån,vem troru att du e liksom''


Då säger du (eller skickar ett sms eller ett meddelande på fb, verkar ju inte som att ni pratar så mycket IRL) att du tycker hon betett sig illa och du inte ser nån anledning med att ha kontakt med varandra längre, men att ni såklart kan hälsa artigt på varandra när ni nu möts i skolan. Att du inte tycker det är okej att hon bara pratar med dig när hennes "riktiga" vänner inte finns tillgängliga, liksom.