Forumet - Omröstning om FRA-lagen återigen

Omröstning om FRA-lagen återigen

211 0 20
Sitter och hör vänsterpartisten Gunilla Wahlén från vänsterpartiet. Hon kommer rösta mot FRA-lagen och för att den ska rivas upp (vilket är förslaget som debatteras nu) men vänsterpartisten själv verkar vara för signalspaning, men menar att "sättet alliansen gör det på" är dåligt.

Varför finns det inget riksdagsparti som faktiskt är trovärdigt i den här frågan?

De är visserligen bättre, men sossarna är de mest hycklande i den här frågan, och mp behöver också bli duktigare, för även om de lika tydligt som piratpartiet tar avstånd för frågan så samarbetar de faktiskt med människor som föraktar vår integritet och rätten till vårt privatliv.

Ser ut som att det blir avslag iallafall.

http://www.riksdagen.se/templates/R_ExternalPage____7166.aspx

här är webbteve
Läste om det på DI och man kan ju knappast påstå att oppositionen skulle vara ett bättre drag än alliansen i just den här frågan.
Oppositionen ville ju t om att fler myndigheter ska ha rätt att nyttja lagen, samtidigt som de säger sig vilja riva upp en lag som de själva har lagt förslag för. Låter som rent hyckleri, idiotism och populistiskt utspel på samma gång.

Spana också in:

CompleteUnkn0wn:

dom e rädda för terrorister men alltså genom att bevaka alla ärä samma sak som att säga att jag är terrorist


Alla i utlandet vars trafik passerar genom Sverige också...

Sen finns det ju i nu-läget inget direkt terrorhot att tala om heller. Men det behövs väl ett yttre hot reellt or not för att hålla ihop ett samhälle... [shake]