Forumet - omvänt sömnproblem?

omvänt sömnproblem?

545 0 48
jag kan sova typ huur länge som helst känns det som. jag sover bort mitt liv och är ändå trött. igår la jag mig typ 22.30 för jag hade vart uppe sen innan 6. ställde inte väckarklockan för jag ville sova ut, trodde jag skulle vakna av mig själv.
kl 13.45 vaknar jag av att mobilen ringer. ville verkligen inget annat än att somna om men det kändes för sjukt när jag redan sovit ca 13 timmar. det mesta jag vet att jag sovit är ca 18 timmar.

iaf. nu sitter jag här och gäspar och vill bara sova mer... är liksom ledig idag och ville göra nåt av dagen men nej...

och såhär är det alltid. jag kan typ inte vakna. har hänt hur många gånger som helst att jag försovit mig till jobbet pga att jag somnar om så fort att jag inte hinner gå upp ur sängen innan jag somnat igen.
en gång försov jag mig 6 timmar haha

Spana också in:

DMITRI:

ja kanske... jag vet inte vad som är en normal kost men jag tycker min är ganska okej. äter faktiskt kolhydrater.. det där är bara ett citat :P


Om det här är problem för dig kan du gå till farbror doktorn och kolla dina blodvärden. Du kan ha brist på järn eller folsyra.
Oväntad:

Om det här är problem för dig kan du gå till farbror doktorn och kolla dina blodvärden. Du kan ha brist på järn eller folsyra.


det här har pågått i flera år... har vart där och tagit prover men dom hittade inget. köpte ändå på mig vitaminer efter det.. berocca mest. tyckte jag märkte skillnad ett tag men sen orkade jag inte dricka det varje dag ändå+ såg på nyheterna att vitamintillskott är onödiga men har tagit en igår å idag iaf


Yogi:

[bigsmile]


ja, men förstår inte annars[sad][blush]
jaag_91_:

har samma problem typ, men kan inte somna före typ 01:00, men sen sover jag gärna till 15:00... å då är jag trött nästa dag, somnar jag 00:00 men vaknar fortfarande 15:00 så går det så i en ond cirkel [sad]


ja.. jobbigt
men jag tror nästan inte att jag skulle vakna av mig själv om inget väckte mig, typ mobilen, klocka osv