Forumet - Onanitips åt folket

Onanitips åt folket

2812 0 22
Eftersom det finns många som inte riktigt vet vart de ska peta, gnida eller dra. Tänkte jag lägga upp en gemensam tråd för onanitips.
Med hjälp av umo.se (onani)

OBS! all text är kopierad!
TJEJER

1. Klitoris är den del av könet som är mest känslig för beröring och därför brukar många tjejer koncentrera sig på klitoris när de onanera. Klitoris hittar man om man för in fingrarna i skåran där de yttre blygdläpparna delar sig. Där sitter en liten knopp, det är klitoris ollon. Att smeka ollonet med ett eller flera fingrar brukar ge en skön sexuell känsla. Till exempel kan man föra fingrarna fram och tillbaka, röra fingrarna från sida till sida eller runt ollonet. Man kan också hålla ollonet mellan tummen och ett finger. Eftersom ollonet kan vara mycket känsligt vill man ibland inte smeka rakt på. Då kan man smeka genom den förhud som sitter ovanför ollonet och som kallas för klitorishuvan.

2. Man kan också smeka eller stimulera slidan när man onanerar. Ett extra känsligt område är i och runt slidans öppning. Här behövs det mycket fukt för att det ska kännas skönt. Efter ett tag kan man låta slidan omsluta ett eller flera fingrar.

G- punkten: En bit in på slidans framvägg sitter ett område som känns lite annorlunda, lite hårdare än resten av slidväggen. Där kan det vara extra skönt att massera ganska hårt inifrån och ut. I början när man masserar där kan det kännas som om man är kissnödig, men efter ett tag brukar det gå över i en skön sexuell känsla. Om det är svårt att komma åt området med fingrarna kan man prova att lägga en kudde under rumpan eller sätta sig på huk.

3. Mellan slidan och analöppningen ligger ett område som kallas för mellangården. Den är väldigt känslig för beröring. Vissa tycker också att det är skönt att smeka sig runt analöppningen och föra in ett finger där. Om man har fört in någonting i analöppningen ska man inte föra in det i slidan utan att ha tvättat det eftersom bakterier från analöppningen kan ge infektioner i slidan.

4. Ju fuktigare man är desto skönare brukar det vara att onanera. Slidan har en egen produktion av fukt, flytningar. När man blir kåt bildas också en annan typ av fukt, så kallad lubrikation. Om man känner sig torr eller vill tillföra mer fukt kan man använda glidmedel som finns på apotek eller en oparfymerad olja.

Olika sätt att onanera på om man inte använder fingrarna:

1. Man kan sitta grensle över en soffa eller fåtöljs armstöd, spänna knipmusklerna och gnida könet mot den. Man kan också trycka upp en kudde mellan benen mot könet och gnugga.

2. Om man har en dusch kan rikta vattenstrålen mot klitoris, men man ska inte spruta så vattnet kommer in i slidan utan rikta mer uppifrån.

3. En del vill föra in någonting mer än fingrarna i slidan eller analöppningen. Man kan ta vad man vill och tycker är skönt, men man ska se till att det är rent och inte kan skada könet. En bra idé kan vara att sätta en kondom på det man för in.

4. Det finns många olika typer av sexleksaker som man kan använda för att stimulera sig. De finns att köpa i speciella butiker och även på vissa apotek. Eftersom sexleksaker är ganska dyra kan det vara bra att gå till en affär och prova vilken typ av vibrationer man tycker bäst om. För att få en uppfattning om hur stark vibrationen är kan man testa mot nästippen. I butikerna är personalen dessutom van att hjälpa folk med att hitta rätt sexleksaker. Men om man tycker att det är pinsamt eller om det inte finns någon affär att köpa sexleksaker i där man bor, kan man också beställa på nätet. Om man har en skada som gör att man inte har så mycket känsel i könet kan man behöva en vibrator med extra starka vibrationer. För få hjälp att hitta dem kan man behöva prata med en läkare som är specialiserad på detta. Man kan också gå till en ungdomsmottagning eller sex- och samlevnadsmottagning.

KILLAR:

Tips på hur man kan onanera med händerna:

1. Det vanligaste sättet att onanera på är att dra förhuden fram och tillbaka över ollonet. Om man är omskuren och inte kan dra förhuden fram och tillbaka kan man använda glidmedel eller en oparfymerad olja när man onanerar.

2. På ollonets undersida sitter strängen. Den har mycket känselceller och därför brukar det vara skönt att smeka sig där. Många killar kan få orgasm bara genom att smeka strängen. Ett sätt att göra det på kan vara att gnida strängen upp och ner mot nedre delen av handens insida. Ett annat är att använda en vibrator.

3. Själva ollonet är också mycket känsligt och ibland kan det till och med göra ont att röra där. Då kan man testa att smeka ner mot ollonkanten, om det inte är tillräckligt halt kan man använda lite glidmedel.

4. Även kanterna runt urinrörets öppning är ofta mycket känsliga för beröring och man kan smeka dem lite försiktigt. Här behövs det mycket fukt eller glidmedel för att det ska kännas skönt.

glidmedel: Ett sätt att onanera är att ta lite glidmedel
i ena handflatan och gnida handflatan
försiktigt mot toppen på ollonet

5. Mellan pungen och analöppningen ligger ett område som kallas för mellangården. Den är väldigt känslig för beröring. Vissa tycker också att det är skönt att smeka sig runt analöppningen och föra in ett finger där samtidigt som man kanske smeker penisens olika delar.

6. Prostatan är en körtel som ligger omkring urinröret just där det lämnar urinblåsan och går ut i penisen. Killar kan känna sexuell njutning när de stimulerar prostatan. Man kan försöka nå den genom att föra in ett finger några centimeter i analöppningen och trycka upp mot magen. När man hittar prostatan brukar det kännas skönt med bara ett lätt tryck.

7. När man blir kåt bildas en typ av fukt som kommer ur urinröret, det kallas för försats. Ju fuktigare man är desto skönare brukar det vara att onanera. Om det känns torrt eller om man vill tillföra mer fukt kan man använda glidmedel som finns på apotek eller en oparfymerad olja.

Njut[y]
PixPoxy:

Då kan man smeka genom den förhud som sitter ovanför ollonet och som kallas för klitorishuvan.


[bigsmile]

PixPoxy:

Eftersom sexleksaker är ganska dyra kan det vara bra att gå till en affär och prova vilken typ av vibrationer man tycker bäst om. För att få en uppfattning om hur stark vibrationen är kan man testa mot nästippen.


haha f1 [bigsmile]

Spana också in: