Forumet - one million cocks

one million cocks

1364 0 39

Spana också in:

carolinesmile:

för jag HATAR att suga kuk, kort sagt

och nån gud som styr allt är inte min grej, nej, folk får sköta sitt eget, och man kan lyckas få folk att se upp till en ändå. Plus att odödliga är våra själar, så det har jag no problem med, skulle inte vilja ha samma kropp för evigt heller. Punkt slut!


tänkte exakt d1a när ja gick in i tråden såå bra skrivet gumman <33
beror lite på, menaru att man får vara kvar på jorden forever som allsmäktig? eller typ, sitta i himlen och titta på?

om det tidigare så, ja självklart, sålänge man slipper typ ragga upp kukarna själv för då skulle det nog ta enormt mycket längre tid än så[blush]

men ah har inte så mycket emot att suga snopp. då skulle man ju kunna vara förevigt ung, resa i tiden, utforska universum, w/e. lätt värt det iaf.
framtidskon:

skulle du skulden


shit yeah son u know it

Nintendos BFF:

men ah har inte så mycket emot att suga snopp. då skulle man ju kunna vara förevigt ung, resa i tiden, utforska universum, w/e. lätt värt det iaf.


ja men EN MiljON kukar, det är fan mycket

jag undrar vad det gör med ens hjärna.. tänk dig tionde året in
Ja. Mest pga då skulle man kunna slappna av pga man hade "all tid" i världen på sig att göra precis ingenting utan några konsekvenser. Kunde åka runt först på jorden och glo på en massa shit och sen dra ut i resten av universum och sånt.

Och sen när jag upplevt hur alla solar sprängts och återfötts och sprängts och återfötts jättemånga ggr och rummet var så uttänjt att vare stellarkropp inte hade ngn historia och allt bara var svarta hål, då kunde jag om jag nu är omnipotent, upphöra att existera.

Eller möjligen dra ngn annanstans, om det nu finns andra ställen.