Forumet - One night stand, är det verkligen så svårt?

One night stand, är det verkligen så svårt?

1329 0 16
Hej um. Är en kille på 18 år som funderat mycket på att skaffa ett diskret sexförhållande (kk) eller one night stands. Känner att jag börjar få fnatt av sexbrist och problemet är inte att jag inte kan hitta någon att ha sex med utan att jag bor i en stad där det föregår mycket snack och prat och jag själv har alltid tyckt att sex inte är en sån stor deal men det angår fortfarande bara mig och personen jag har sex med men så går det inte till i min stad. Vet någon med lite erfarenhet av sexförhållanden hur man kan hitta en person som bara är ute efter sex och inget mer, alltså ett fullt seriöst diskret sexförhållande, helst i en annan stad med. Ska till västerås nästa vecka, någon därifrån?

Spana också in:

✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟
kosjka:

✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞​​✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​✝​✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞✟​✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝✞​✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟✝​✞✟✝✞✟✝​✞✟✝✞✟​✝✞✟✝✞​✟✝✞✟✝✞​✟✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝​✞✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​​✞✟✝✞✟✝✞✟✝✞✟​​✝✞✟✝✞✟✝✞✟✝​✞​✟✝✞✟✝✞✟✝✞​✟✝​✞✟✝✞✟✝✞✟​✝✞✟​✝✞✟✝✞✟✝​✞✟


JÄVLA MORALIST ÅK HEM TILL SODOM & GOMORRA MED DIG.
wonderschild:

Vet någon med lite erfarenhet av sexförhållanden hur man kan hitta en person som bara är ute efter sex och inget mer, alltså ett fullt seriöst diskret sexförhållande, helst i en annan stad med. Ska till västerås nästa vecka, någon därifrån?


Det är inte så svårt men mitt råd är att du letar någon utan för din stad så du inte får problem och snacka ja har en kk just nu som bor 1 timme från mig så jag klarar mig, One night stand brukar inte funka för mig så jag tar kk istället så är man på säkra sidan så slipper man oroa säg för sjukdomar och sådant för kondom är inte skönt asså.
Har du Aspergers syndrom?
Har du tarmarna i ansiktet?
Lider du av kronisk inkontinens?

Om du svarat nej på en eller flera av frågorna ovan: grattis, du kommer få ligga. Om du har tur får du göra det med någon som ser okej ut, annars är det bara att blunda och tänka på något trevligt.