Forumet - "one night stand" med min crush

"one night stand" med min crush

323 0 1
Hej,
i helgen va jag på en fest där jag träffade en kille som går i min parallellklass (går andra året) som jag aldrig pratat med innan.
Jag har vetat vem han är länge, tycker han ser väldigt bra ut och har haft en crush på honom ett tag.
När jag kom dit så pratade vi iallafall ett tag, båda hade druckit ganska mycket och efter ett tag så började vi strula och sen satt vi typ fast i varandra, pussades, höll hand och sånt hela kvällen. Vi var nära på att ligga flera gånger men det fanns aldrig nåt bra tillfälle att göra det på så det hände aldrig.
Vi hann också prata mycket och lärde känna varandra bättre,även om det va väldigt fysiskt mellan oss. Tycker vi klickade bra och han gav mig komplimanger både om mitt utseende och min personlighet, frågade mycket om mig och verkade vilja lära känna mig.
Efter detta har jag blivit ännu mer intresserad av honom men är rädd för att han inte alls är ute efter nåt seriöst...
Vi har haft kontakt sen den kvällen men får dubbla signaler och misstänker att han kan vara playertypen. Han är väldigt populär och verkar ha kontakt med många tjejer.
Undrar hur jag ska göra nu, vill fortsätta träffas men tror att det kanske bara handlar om att ha sex från hans sida. Vad kan jag göra för att få honom att förstå att jag inte bara är ute efter det? 
Har inte träffat honom än men vi går som sagt på samma skola, är lite nervös över hur det blir när vi träffar varandra igen. Tar alla tips jag kan få, 

Spana också in: