Forumet - OnlineBandit

OnlineBandit

86 0 2
(OB) är en Gratis spelsite där du kan släppa loss din inre spelare och INTE förlora några pengar. Spelen är helt GRATIS (Endel är Till För Betalmedlemmar) allt du behöver göra är att ladda ner mjukvaran på förstasidan av den här sidan på ditt språk. OB tar endast 18,7 MB och är 100% fri från spyware och virus.

Image

OBstyrs av frivilliga som alla arbetar väldigt hårt med nya ideér, evenemang, grafik, spel osv. För att göra siten bättre för er användare.

På OB kan du spela multiplayer spelen:
Chitris, Backgammon, Yatzy, Puzzle, Färg Yatzy, SuperLudo, Yamb, Ludo, Power Yatzy, Racing, Bandit Bingo, Trippel Yatzy, Spader och Pyramiden.
Du kan även chatta med alla dom andra användarna under spelet eller i den generella chatten. Vi har turneringar, evenemang och tävlingar hela tiden och alla kan medverka. Tillsammans med allt detta har vi även sju roliga singleplayer spel, WEBcam sida, personliga profiler, privata chat rum, förhandstitt på spel och mycket mer. Gå med i vår OB familj och umgås med nya vänner! Ung som Äldre ...

Kom In Och Prova Om Du Gillar Dessa Spelen, Chatten, Webcam, Turneringar Med Xtra Poäng, du Har Inget Att Förlora Förrutom en Massa nya Vänner ;)

Några Frågor ?? Så Finns Jag På Denna Mailen.

Annars så klicka på denna länk och ladda ner direkt =D
länk borttagen
Eller om du vill gå in på
länk borttagen och klicka på Spela & Vinn ...

Vi väntar & Spelarna Väntar på dej :)

[party]

olika spelen1.JPG