Forumet - Ont efter runk ?

Ont efter runk ?

9951 0 12
Tjenare, jag undrar om det finns någon där ute som lider av samma sak som jag gör.

Ibland efter jag har runkat , så kan jag få en extremt svidande känsla i ollonet, det är svårt att förklara, men den här svidande känslan kommer ungefär 10 minuter efter jag har kommit. Det börjar svida lite och sedan mer och mer, sedan håller detta i sig och svider utav bara fan i ungefär 40 minuter, det gör fruktansvärt ont.

Det konstiga är att ibland händer detta 1 gång i månaden, ibland 1 gång i halv året , och ibland 3 gånger i veckan, helt oberoende. Jag förstår inte riktigt vad det är för någonting.

Det känns som om jag ska kissa hela tiden när jag väl har det, men det kommer aldrig något blod. Och varje gång jag väl kissar under tiden det svider såhär fruktansvärt, så försvinner det i ungefär 10 sekunder, eller beroende på hur länge jag kissar. sen direkt när jag tömt allting så kommer det tillbaka igen.

Detta är någonting jag har haft i ett par år, men jag har inte riktigt vågat gå och kolla det. Tycker det är extremt pinsamt att gå till doktorn eller ungdomsmottagning och låta dom ta i min totempåle.

Som sagt, det är svårt att förklara hur det känns, men det är precis som om det svider "inne" i ollonet på något sätt. Det är en olidlig smärta som jag får ta mig igenom.

Hoppas verkligen nån vet vad det här e , och om det går att göra någonting åt det.

Är tacksam för alla svar..

Spana också in: