Forumet - Ont efter sex

Ont efter sex

468 0 14
Tja har ett problem eller ja min flickvän har ett problem. som då blir mitt.

Iaf efter och ibland under sexet så klagar hon på att det gör ont, alldeles i kanten till fittan, alltså ingångshålet, porten, dörren ja ni fattar, det gör tydligen ont runt om på alla sidor på kanterna och så.

hon har inte vågat fråga någon om det här och har inte ens vågat säga det till någon av sina ex heller...

Någon som vet vad det är?

Spana också in:

oggelgoggel:

Dörrkarmen alltså [no-no]


ja men de finns ju ingen dörr...ellinorlindholm:

Prova dra fingret framåt och tillbaka på samma ställe hela tiden, t.ex. på armen. Gör så i 20 min. Hårt, ibland lite lösare, ibland lite snabbare. Huden blir helt enkelt lite retad för att det blir upprepande rörelser, därför är det viktigt att det är mycket glid. Det bästa är det naturliga när hon blir upphetsad, annars får ni pröva glidmedel.


låter rimligt, men ja spelar ingen större roll hur upphetsad hon är hon säger att det gör ont ibland endå. men ja kanske glidmedel då...
Har ni sex regelbundet?

Då jag inte haft sex på, säg ungefär en vecka, så får jag helt enkelt skavsår. Man är ganska känslig där nere och glidmedel kan hjälpa vissa, medan det blir motsatt effekt hos andra. Testa att köra kanske 1-2 ggr per dag max och med glidmedel, om hon får ont så vänta några dagar.

Området måste troligen vänja sig :) Meeeen om jag nu e ute o cyklar för att ni har sex regelbundet osv osv så tycker jag också att hon ska gå till UM [smile]