Forumet - Ont i hjärtat! [cry]

Ont i hjärtat! [cry]

3167 0 42
För cirka 40 minuter sen högg det till riktigt i hjärtat när jag spelade Halo, gjorde mycket ont! Sen dess har jag haft lite svårt att andas. Gör ont när jag andas in djupt! [cry]
Detta brukar hända mig ibland, men då håller det bara på i några sekunder. Vafan händer? [tard]

Spana också in:

Yogi:

För cirka 40 minuter sen högg det till riktigt i hjärtat när jag spelade Halo, gjorde mycket ont! Sen dess har jag haft lite svårt att andas. Gör ont när jag andas in djupt! Detta brukar hända mig ibland, men då håller det bara på i några sekunder. Vafan händer?


Så får jag också ibland[party]
SPONTANHUGG kallar vi dem.
Eller ibland känns det bara som att hjärtat slår ett dubbelslag och ibland gör det ont att andas djupt en stund. Kanske lite

isola:

ångest


?
Yogi:

Detta brukar hända mig ibland, men då håller det bara på i några sekunder. Vafan händer? [tard]


Haft så hela livet, min läkare förklarade att det har med ryggen att göra, men att närvändarna slutar kring hjärtat/revbenen och därför känns det som källan till smärtan. Prova att sträcka på dig ordentligt då och då. Är dock inte säkert att vi har samma åkomma.
Får lite hugg i hjärtat ibland jag med. Brukar andas ut, lägga händerna över bröstet och trycka mot hjärtat hårt, sen räta ut mig (sträcka på kroppen) lite, andas in litegrann (inte så att det börjar göra ont), sträcka lite till, andas in lite till osv tills det släpper strax därefter.

Funkar för mig iaf.