Forumet - Ont i magen vid sex

Ont i magen vid sex

3531 0 15
Har googlat lite men inte hittat ett svar som stämmer in på det jag känner.
Jag förlorade oskulden för 2 år sen och har haft sex ganska regelbundet sen dess, så jag har inte ont pga att jag inte är för kåt eller för att jag är oskuld eller någonting sådant.
MEN när jag har sex i t.ex. en variant av missionären så känner jag en obehaglig smärta i nedre delen av magen. Det gör väldigt ont och jag vet inte vad jag ska göra för sexet blir inte skönt längren när jag har ont i magen. Någon som vet varför det blir så?

Dold text: Det värsta är att killen tror att jag har det extra skönt för att jag stönar av smärta, så han tar i liiite hårdare = myyycket ondare.

Spana också in:

Jag är ingen samlevnadsexpert men jag har en teori om att det kan vara så att du ska ha mens eller precis haft, då är du oftast något ömmare än i normala fall. Och i vissa ställningar som till exempel sittandes ovanpå honom gör att snorken förs in något djupare och det kan kännas rejält i äggstockarna och annat tillhörande. För din egen skull borde du kontakta en gynekolog för att försäkra dig om att det inte är något allvarligt.