Forumet - Ont i magen vid sex?

Ont i magen vid sex?

4573 0 5
hej! Jag behöver lite svar och hjälp.. Jag och min pojkvän har haft sex några gånger (ca 10/20 gånger kanske..) och i vissa ställningar gör det så sjukt ont i nedre delen av min mage.. Speciellt i doggy/rida. Det är en smärta som är outhärdlig! Beror det på att vi nyss börjat ha sex? Är det någon som vet vad det kan vara för fel? Några tips? Någon som varit med om samma sak? Är riktigt tacksam för svar! 

Inga kommentarer

Senast ändrad 17 Jan 2014, 08:35 av André Vifot Haas
Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Kan det vara att du spänner dig eller att han petar på livmoderhalstappen? Om det gör ont gör du bäst i att säga till.

Ja, sex gör ont ibland även om man är van. Tycker jag i alla fall. Det kan ju, som Järnis säger, bero på att han kommer åt livmoderhalstappen men jag har också upplevt att vissa ställningar gör att det kommer in luft vilket gör att det kan göra väldigt ont, det blir liksom spänt. Säg alltid till om det gör ont, jag har allt för ofta fortsatt fast det gjort ont. Lovar mig själv att aldrig göra det mer, så jävla onödigt ju.

Tror det är att man spänner sig/inte är tillräckligt kåt och/eller att kuken kommer för långt in (vilket ju får till följd att man spänner sig då det gör ont). För mig kan det bli så att det gör ont ibland vid doggystyle, jag spänner mig pga tidigare erfarenheter, men även fast det gör ont så är det j*vligt skönt, jag tror det onda beror på att jag inte är tillräckligt kåt. + att jag är för "rak". Det funkar bättre om man lutar sig framåt/har armbågarna i sängen (eller var man nu befinner sig:))

Spana också in: