Forumet - Ont i nedre delen av magen vid sex.

Ont i nedre delen av magen vid sex.

18491 1 7

Idag kom hem efter en veckas semester utan min pojkvän. Vi hade såklart sex men grejen var den att jag hittade endast en ställning där det inte gjorde fruktansvärt ont. Det är liksom en huggande smärta i nedredelen av magen typ där livmodern sitter. Det är första gången och sexet har fungerat bra tidigare. Ungdomsmottagningen kan vi ju bara glömma då min skola ligger såpass bra att du har utsikt över hela den från skåphallen och det känns inte bra att alla ser vart jag ska. För då kommer alla frågor och jag som har lite mildare variant av socialfobi kommer panika sönder och antagligen springa gråtandes därifrån. 

Någon som har någon aning om vad det kan vara? Ont i nedre delen av magen. Jag har googlat i en halvtimme men inte fått några svar som kan vara till hjälp

Inga kommentarer

Tråden har 7 svar. Sortera efter:

gå dit, om nån frågar så säger du att du funderar på att skaffa/byta p-piller eller nått sånt

jag har varit med om exakt samma sak flera gånger men har ingen aning tyvärr. har själv försökt att få reda på det. Ledsen har du också en fruktansvärd kramp i en längre tid efteråt?

Spana också in:

brukar få det när kuken stöter i livmodertappen. ibland gör det så ont att jag vill spy.

har upplevt liknande. fick det där förklarat av mig av en barnmorska en gång, det är äggledaren eller livmodertappen som stöts till och det gör ont. kanske är du bara extra känslig just nu. mer förklaring än så kan jag tyvärr inte ge Ledsen hoppas det går över!

gjorde snabbgoogling, kom fram till att ett graviditetstest kan vara på sin plats. 

uh var du tillräckligt våt och grejer? går på antidepp? upplevt liknande, fast mest efter självsex knäppt nog :S