Forumet - ont i penis

ont i penis

1259 0 33
Hej!
Jo jag behöver lite hjälp...
Jo min killes penis gör ont...och ja strängen har inte gått av helt men den är liksom sliten...
Och ja vi försöker att sluta att ha sex men det går typ inte [sad][shake]
För även om jag inte vill så blir jag våldtagen typ XD Men jag undrar finns det nått sätt att liksom få det att läcka fortare ? För han har haft ont kanske i 4 mån och jag är rädd att det ska bli kroniks smärta [sad] Så snälla finns det nått som ni vet hjälper!
Jag läste att det skulle hjälpa om man tvättade varje dag men han orkar aldrig med sånna saker...

Snälla bara seriösa tack....

Spana också in:

cutekitty:

strängen har inte gått av helt men den är liksom sliten...


ahahah

cutekitty:

Och ja vi försöker att sluta att ha sex men det går typ inte [sad][shake]
För även om jag inte vill så blir jag våldtagen typ XD


ööööh?

cutekitty:

han har haft ont kanske i 4 mån


ofta han inte har kollat upp det än då..

cutekitty:

Jag läste att det skulle hjälpa om man tvättade varje dag men han orkar aldrig med sånna saker..


man ska tvätta underlivet varje dag annars är det snusk [mad]
cutekitty:

Jo men det funkar inte [sad] då kommer han och klämmer mig mot väggen och drar ner mina trosor [shake] och han är inte svag heller så..[shake]


Då bestämmer du dig för att du inte vill, och talar om det för honom samt att det är våldtäkt ifall han fortsätter. Om han inte slutar kan du alltid sätta en kniv i magen på honom. Allt för hans hälsas skull.
Oväntad:

och talar om det för honom samt att det är våldtäkt ifall han fortsätter.


mm vet [sad] Men han har nån förmåga att liksom förtrolla en [sad] Han liksom viskar små söta ord [sad] Som att han aldrig vill lämna mig och att han älskar mig [sad] samt att han säger att han vill att vi ska vara tillsammans för evigt och sånt [sad] Han ör viktig för mig [sad] Jag vet inte men jag kan inte slå honom eller nått [cry] Han kramar om en hårt men liksom inte att det gör ont [sad] Men jag vill ju inte att han ska få ont så jag vet inte vad jag ska göra alls ! [cry]
emery:

K, tror att om hon verkligen inte ville så skulle hon inte. Och skulle han "våldta" henne på riktigt hade hon nog inte suttit och skrivit om det som hon gör.


Tror inte heller att det handlar om äkta våldtäkt. Om hon däremot verkligen inte vill till exempel på grund av att hon vill att han ska läka ordentligt, och han tvingar henne ändå så är det inte okej. Men jag hoppas att dom har något stoppord om dom leker våldtäktslekar.
Oväntad:

Om hon däremot verkligen inte vill till exempel på grund av att hon vill att han ska läka ordentligt, och han tvingar henne ändå så är det inte okej.


Tycker han verkar dum i huvudet som inte sköter sin hygien när han till och med har problem och fortsätter ha sex. Finns inget Hon kan göra.

cutekitty:

.


Hör du det? Han får sköta sig själv.[smile]