Forumet - ont i pungkulan

ont i pungkulan

7105 0 21
Tjaaa

Behöver lite råååd....

det är så att jag har ont i vänstra pungkulan det gör ont som bakom den å lite upp mot magen .. :P Smärtan kommer och går lite sådära ibland den är inte så hemsk :) har haft det i 2 dar ! är 16 år..

Kan det vara för att jag satt å runka utan att få utlösning :P jag som stoppade utlösningen på nå sett .. har runkat 2 ggr efter och fått utlösning och det har inte slutat göra ont :)

Vet någon vad det kan vara :D?

Spana också in:

PETERNIKLAS:

vadådå?


Att du gick på det.
Så jag vill vara snäll nu, vilket jag väldigt sällan är:
Hade exakt samma problem, hade värk i höger testikel, gick till läkaren och fick dra av mig brallorna så fick han(och sedan en kvinna några dagar efter) känna efter, då kom det fram till att jag hade värk i högre bitestikel. Jag fick lämna urinprov och fick svar att jag hade fått en infektion som kan drabbas av vem som helst - och den var inte sexrelaterad(vilket jag tyckte var märkligt då jag hade haft sex med en riktig slyna ett par veckor innan och trodde att det kunde varit klamydia). Nu käkar jag antibiotika och besvären minskar dag för dag.
Du ska aldrig skämmas inför en läkare - vare sig det är en manlig eller kvinnlig - det är deras jobb.
Så ta dig i kragen och kontakta en läkare.
ta hand om dig.
NUJÄVLARR:

Så jag vill vara snäll nu, vilket jag väldigt sällan är:
Hade exakt samma problem, hade värk i höger testikel, gick till läkaren och fick dra av mig brallorna så fick han(och sedan en kvinna några dagar efter) känna efter, då kom det fram till att jag hade värk i högre bitestikel.


haha ok :D haha men du kan det vara att det är ljumskbrock eller pungbrock många å släkten har just opererats för det ?

ska prata med läkarn
PETERNIKLAS:

ont


Alltså, alla får ont i pungen ibland... finns massa såna här trådar ,jag själv har också haft det. det liksom ilar till ibland om den stöter i nåt, men det ger sig alltid efter ett par dagar/timmar

det är normaaaalt. oroa dig inte, bara om det håller i sig länge.