Forumet - ont mellan benen

ont mellan benen

4239 0 30
ok

jag har en oturssnippa som är sjuk till och från, har lätt att få urinvägsinfektion och har väldigt känsliga slemhinnor vilket gör att jag nästan alltid har mer elr mindre ont när jag har haft sex, hur våt jag är må vara.

iallafall, jag har, under kanske två veckor haft små blödningar, ibland större blödningar och ibland inget alls. detta trots att jag går på p-piller.

det har till råga på allt svidit till och från och kliat och för någon dag sedan har det börjar svida, göra ont och klia runt urinröret? :-s

jag kan meddela att det inte är någon chans att jag har blivit smittad av någon könssjukdom. och ja, jag måste gå till ungdomsmottagningen men nu är det helg.

någon som känner igen detta elr någon som har hört eller kan komma på vad det kan vara?

tack på förhand.

Image

Spana också in:

isola:

Om man har kliat så kan det nog göra det. Men jag har hört någonstans att om man är känslig så kan man få lite sprickor av det även om man inte kilar.
Ringt vårdguiden?


alltså, det är inte blod från "sprickor" utan blodiga flytningar. som mellanblödningar.

jag har hört att klamydia kan ge mellanblödningar, så jag kan tänka mig att något annat, mer troligt, kan ge det också?
BLODÅDRA:

jag ser inte mina känsliga slemhinnor som något samband mellan mellanblödningar, men nu när jag har så pass ont och mellanblödningarna också har varit någonting jag har undrar över så vet jag inte längre.


Du går till gynkan ofta?
Gå till vårdcentralen och pissa i en mugg så får du veta om du har klamydia jättefort.
BLODÅDRA:

jag kan meddela att det inte är någon chans att jag har blivit smittad av någon könssjukdom. och ja, jag måste gå till ungdomsmottagningen men nu är det helg


Varför inte? Flertalet könssjukdomar ger inga symptom, bland annat klamydia och kondylom. Klamydia syns heller inte om du testar dig för tidigt. Kondylom ger könsvårtor som ibland kan sitta inne och kan orsaka klåda och små blödningar även om det är knappast troligt att dethär beror på det, men i teorin.
isola:

Finns ju en liten chans att man slipper undan smitta om man ligger med någon med könssjukdom.


om och om och om igen?
Issen:

symptom, bland annat klamydia och kondylom. Klamydia syns heller inte om du testar dig för tidigt. Kondylom ger könsvårtor som ibland kan sitta inne och kan orsaka klåda


BLODÅDRA:

kan ju omöjligt ha det eftersom min pojkvän har testat sig efter vi haft sex och han har inte, vilket han borde ha fått om jag har klamydia och haft sex med mig


? :-(