Forumet - Ont vid samlag.

Ont vid samlag.

228 0 3
Hej, ville höra om någon har/haft samma problem som jag. Gjorde 3 aborter under en veckas tid för två år sedan, då fostrena inte dog (två med piller, sedan en skrapning). Har sedan dess inte kunnat ha smärtfria samlag vilket gör att sexlivet med fästmannen lagts på hyllan. Dom få gånger vi har försökt ha sex har slutat på akuten pga sån sinnes smärta då jag svimmat och fått morfin för det. Varit hos flera läkare som alla sagt att det beror på cystor. Vet inte om man ska få tag på en specialist eller hur man ska göra. Hela mitt förhållande blir lidande då vi inte vågar ha sex längre.
Någon som varit med om samma och/eller vet hur man ska bära sig åt med detta? Tacksam för svar! 

Chum: Hej, ville höra om någon har/haft samma problem som jag. Gjorde 3 aborter under en veckas tid för två år sedan, då fostrena inte dog (två med piller, sedan en skrapning). Har sedan dess inte kunnat ha smärtfria samlag vilket gör att sexlivet med fästmannen lagts på hyllan. Dom få gånger vi har försökt ha sex har slutat på akuten pga sån sinnes smärta då jag svimmat och fått morfin för det. Varit hos flera läkare som alla sagt att det beror på cystor. Vet inte om man ska få tag på en specialist eller hur man ska göra. Hela mitt förhållande blir lidande då vi inte vågar ha sex längre.
Någon som varit med om samma och/eller vet hur man ska bära sig åt med detta? Tacksam för svar! 
Aborterna skedde under två veckors tid, felskrivning haha. 
Usch vad hemskt. (Jag har själv cystor på mina äggstockar, och de kan spricka om jag har sex, men det har inte gjort så jätteont när de gjort det, inte så jag behövt morfin. Däremot har de spruckit spontant två gånger och då jävlar i mig vad ont det gjorde, låg på akuten med morfin och krampade av smärta.) Ledsen Men det kan vara andra problem som försvårar också, du kanske har torra slemhinnor? Har din gynekolog sagt något om det?