Forumet - ont vid samlag + kan inte nå klimax

ont vid samlag + kan inte nå klimax

4702 0 33
ska jag vara um trash och skapa en tråd om sex? yes. vill jag det egentligen? nej. gör jag det ändå? yes

saken tillhör att jag tappade oskulden för ca 2-3 veckor sedan, och även om det var en väldigt fin upplevelse så upplever jag bekymmer kopplade till sex. till exempel är jag extremt trång vilket bl.a har inneburit svårigheter med onani genom åren samt att det gör ont i början varje gång jag har sex. även om jag blir våt direkt så måste jag ha foreplay länge.

en annan grej är att jag aldrig kan komma. hur skönt det än är och hur många gånger jag än känner att jag är nära så når jag aldrig klimax. överlag har jag inga problem med sex. när jag väl är igång så är det skönt och jag tycker om i princip alla ställningar och att utforska nya grejer osv.

finns det någon här som har liknande upplevelser? (hade egentligen kunnat fråga mina vänner men har inte berättat att jag har tappat oskulden såatteh)
Enligt personliga källor så gjorde det (oavsett våthet) lite ont de första gångerna, sen vart det bättre. Att vara helt våt hjälper men det verkar du ha koll på. Skadar ju iofs inte att testa om glidmedel gör det bättre.

Att inte komma har jag ingen lösning på, det kan bli bättre efter ett tag när du är mer bekväm med det men många kvinnor lyckas aldrig genom penetration. Möjligt borde det dock vara.

Spana också in: