Forumet - Oralsex med piercing ?

Oralsex med piercing ?

1323 0 8
Hallåja på er alla! :)Det är så att jag länge nu har funderat på att skaffa någon form av tungpiercing.men är osäker på vilken? Alternativen är ju den vanliga,snakeeyes o venombites. (Kunde tyvärr inte ladda upp bild så sök upp om ni vill). Min stora fråga är hur dessa blir med oralsex på killar? Kan tänka mig stt det är en individuell fråga.. men har ni någon erfarenhet eller fundering kring det? Tänker att snake Eyes sitter ju på toppen av tungan vilket bör göra det lättare att använda dem rätt? Är det kanske skönare helt utan med en "len" tunga? XD Eller Aa vad tänker ni helt enkelt? :) Jag älskar ju oralsex o vill inte att några piercingar ska förstöra känslan för den andra! 

Spana också in:

Reben,om det är så att du tror att jag enbart vill ha det för att "pleasa" killar så har du tolkat mig fel.. eller så har jag varit otydlig.
Jag vill ju ha tungpiercing för att jag gillar själva piercingen i sig.
Jag gillar alla 3 så kan inte välja.
Men imed att det är en piercing som sitter på tungan så kommer det ju att påverka även sexet.
Så tycker inte det är fel av mig att ha det i åtanke. Tror faktiskt det finns folk som enbart ser det som en sån fördel, ser själv inget fel med att man skaffar det av den anledningen. Dock är det inte enbart min anledning. Men tack för ditt svar :) och tack till chin_chin med! Fler förslag?