Forumet - ORALSEXBERÖM

ORALSEXBERÖM

4478 0 99

Jag har hört någonstans att det är vanligt att killar berömmer tjejen för att hon är duktig på att ge oralsex bara för att han vill ha mer sådant, även fastän hon inteär särskilt duktig alls. hur gör du? 

Senast ändrad 20 Aug 2013, 16:35 av André Vifot Haas

Spana också in:


Nachac:
På vilket sätt, om jag får ställa en såpass närgången fråga?
Jag tror att det beror på att min första partner -08 inte ville göra det för att han sa att det var äckligt, trots att han aldrig testat. Tror att det blev en grej. Har inget problem med att visa mitt underliv eller så. Försökte tillåta att få oralsex förra året någon enstaka gång med min dåvarande men var bara hemskt ångestframkallande. 

FruLiten: Jag tror att det beror på att min första partner -08 inte ville göra det för att han sa att det var äckligt, trots att han aldrig testat. Tror att det blev en grej. Har inget problem med att visa mitt underliv eller så. Försökte tillåta att få oralsex förra året någon enstaka gång med min dåvarande men var bara hemskt ångestframkallande.
Ah, ditt liv, men jag föreslår att du arbetar på saken. Min erfarenhet är att det verkar förbannat skönt.

Nachac: Ah, ditt liv, men jag föreslår att du arbetar på saken. Min erfarenhet är att det verkar förbannat skönt.
Kanske, finns så mycket annat i mitt liv att prioritera först tyvärr. Jag tror också det är skönt om man kan slappna av och hela den där grejen. Har inget problem med att ge oralsex, tycker det kan vara trevligt att se sin partner njuta på så vis. 

Nachac:
Du gillar inte fittor själv så du vill inte ha någons mun vid din?
jag gillar inte fittor, har därför svårt att se hurdet skulle vara trevligt för andra. typ som att jag inte skulle vilja simma i en svämgödselbrunn, ser jag inte hur det skulle vara trevligt för någon annan att göra det. min partner får jui nte direkt njutning av att slicka i min fitta, så ah. tycker inte direkt jag berövar honom nåt av att inte vilja fåoralsex.

FruLiten: Kanske, finns så mycket annat i mitt liv att prioritera först tyvärr.
Det känns inte som att det utesluter varandra. Sex ska ju dock helst inte vara under press, men om din nuvarande partner tycker om det kanske han kan vara lite verbal med det som din första var, fast så att säga tvärtom. Har en kompis som verkligen tycker om att göra det och sådana yttranden lär ju hjälpa, övertyga dig om att det inte är äckligt, för det är det inte.

FruLiten: Har inget problem med att ge oralsex, tycker det kan vara trevligt att se sin partner njuta på så vis.
Är ju positivt, men inte balanserat.

elverpigen: jag gillar inte fittor, har därför svårt att se hurdet skulle vara trevligt för andra. typ som att jag inte skulle vilja simma i en svämgödselbrunn, ser jag inte hur det skulle vara trevligt för någon annan att göra det. min partner får jui nte direkt njutning av att slicka i min fitta, så ah. tycker inte direkt jag berövar honom nåt av att inte vilja fåoralsex.
Beror ju på person, men det är ju främst dig själv du eventuellt berövar något. Sedan kanske det inte är så väldigt hälsosamt att betrakta sitt könsorgan på det sättet.

Nachac:
Beror ju på person, men det är ju främst dig själv du eventuellt berövar något. Sedan kanske det inte är så väldigt hälsosamt att betrakta sitt könsorgan på det sättet.
sry men vem är du att sägaåt mig detta? uppskattar sex men inte att ha ngns huvud i mitt skrev, tycker inte det är nåt problem. iom att jag inte njuter av oralsex är det ju inget jag berövar mig själv genom att avstå. 

Nachac: Det känns inte som att det utesluter varandra. Sex ska ju dock helst inte vara under press, men om din nuvarande partner tycker om det kanske han kan vara lite verbal med det som din första var, fast så att säga tvärtom. Har en kompis som verkligen tycker om att göra det och sådana yttranden lär ju hjälpa, övertyga dig om att det inte är äckligt, för det är det inte.
Jag och min partner har väldigt bra sex annars, får ofta orgasm båda två och allt det där. Min nuvarande var på väg ner en gång men tog tag i honom och skakade på huvudet så han avbröt det. Han frågade sen efteråt om det, sa att jag inte är bekväm i det och har aldrig varit.(Det är ju typ sant, men betonade så att han inte skulle ta det personligt) Men jag har också upplevt en helt annat trygghetskänsla med honom så kanske kan vara lättare att arbeta med problemet med just honom. 
Har varit med en kille som tjatade asmycket om det hela tiden typ, för han ville såååå gärna, men det var bara pressande och ännu mer jobbigt.