Forumet - Oralt med Grov Schlong

Oralt med Grov Schlong

560 0 14
How the fuck?

Haha jag är inte gay men jag läser i forum om hur alla har en 14-17 i Omkrets och hur 12-13 är för litet. Mätte upp saker i hemmet som va cylindriga och hade ca 14-17 i storlek (olika saker, olika storlekar).

Har evolutionen tagit hand om tjejers mun för att ge oss grabbar njutning eller ljuger folk? Jag hade fan problem med att få in en 13 cm cylinder sak jag hade hemma och på en 14 cm kändes d som om min käke skulle spricka... Holy fuck asså, respekt till tjejer som tkr att 12-13 e litet :S (omkrets snackar vi om, glöm inte)

Spana också in:

AutoBahnare:

Typ olika grejer ba, har typ nå tuber med ansiktskräm och några parfymer som är smalar, lite random saker man har :).Mätte ba upp nått som va cylindrigt och den storleken.Ajj säger ja ba -.-


Okej. Jag är helt inkapabel att uppskatta omkrets på saker, så jag vet inte.
mediakatt:

Okej. Jag är helt inkapabel att uppskatta omkrets på saker, så jag vet inte.


Aha har dock måttband :). Är själv riktigt seg på att uppskatta omkrets, trodde kuken hade en omkrets på typ 5 cm eller nått :P Blev chockad när jag mätte o.O.kebabkurt:

Vad fick dig att vilja testa detta? Är ruskigt nyfiken faktiskt...


Sa ju o.O Läste kuk trådar och storleks trådar (woho) och det var en jävla massa som tydligen hade 14-17 och ibland 18 i omkrets och min handled är typ 16-17 så jag fattar bara inte hur fan en tjej skulle kunna blowa den i typ 10 minuter -.-. Average omkrets e typ 10 cm. 8-12. men alla har tydligen 14+ och alla tjejer vill tydligen ha 14+ så jag ville bara testa hur mkt det var. Som tur va så såg ingen mig :) Skulle sett fel ut om min fader kom in när jag blowade en parfymflaska.

Och blev nyfiken hur mkt man kan ta i munnen egentligen så jag testade :).