Forumet - ORGASM

ORGASM

603 0 15

Spana också in:

escapethepain:

vad är det?


Multipla orgasmer innebär att en person får orgasm flera gånger under en kortare tid. Ca 30% av alla kvinnor säger att de har upplevt det. När det gäller män, säger 5% att de har upplevt det. Det beror på att en man kan komma att behöva träna upp sin PC-muskel innan multipla orgasmer kan uppnås. För en kvinna krävs ingen speciell träning. För att mannen ska få multipla orgasmer krävs det att han vid orgasm spänner åt PC-muskeln, för att stoppa själva utlösningen. Detta gör att han inte blir lika utmattad och kan behålla stånd och uppnå klimax inom någon/några minuter igen.

Ett vanligt missförstånd är att förknippa utlösningen med orgasm. En man kan få orgasm utan utlösning, och vice versa. Utlösningen är en reflex som sätts igång när mannen får orgasm. När en man stoppar utlösningen vid orgasm får han en så kallad torrorgasm.
Anonym_666:

Hur känns en orgasm ?
Om ja onanerar så känns de som ja kissar på mig, och de stinker illa. De kan ja göra fler gånger under en och samma gång. De känns som ja är kåt hela tiden efter det och inte kan sluta för ja måste komma igen typ.

Ska de kännas då ???


Orgasm är den sexuella njutningens höjdpunkt, klimax, och består av rytmiska muskelsammandragningar i bäckenbotten. Vid orgasm får mannen ejakulation, sädesuttömning och kvinnans underliv producerar mer slem, lubrikation, som ska underlätta för spermierna att möta äggcellen. En orgasm hos både män och kvinnor frigör bland annat oxytocin och endorfin, som kan leda till följdeffekter som exempelvis lyckokänslor och avslappning. Vissa personer kan få huvudvärk under orgasm, så kallad orgasmhuvudvärk.

För att fylla igen den ursprungliga frågan i tråden.
elfsborg:

http://MaalunJansson.bilddagboken.se


Denna bilddagbok är begränsad!
Du måste vara inloggad för att kunna se denna bilddagbok.

Om du har fått ett lösenord för att komma in på denna bilddagbok skriver du in det här nedan:


Bra att länka något man inte kommer åt, är du dum i huvudet?