Forumet - Orgasmer och sånt

Orgasmer och sånt

2467 0 17

Spana också in:


decemberflicka :
Hittar den inte ens med en vibrator, känns som det är nåt fel på mig hahah :( 
Nu vet jag inte hur du gjort för att leta men många gör "misstaget" att leta lite för långt in. G-punkten brukar oftast befinna sig bara 2-4 cm in, på ovansidan, det vill säga - ligger du på rygg så trycker du mot magen. Många upplever att området känns lite "skrovligt", och att det känns som att man blir kissnödig när man pressar däromkring. Om du hittar ett sånt område - grattis! Där är det! 

Det är inte en magisk punkt, man måste ju lära sig vad man tycker är skönt för att det ska fungera till hundra procent.

som ett ex sa, gpunktsorgasmen är visserligen skön, men klitorisorgasmen är bättre.

så du kan ju vara nöjd att du kan komma på det bästa sättet och inte på andra hållet.
så klart, så klart är det olika, men det är inget att hänga upp sig på, vad vet jag du kanske har hittat den men att den inte gör något för dig.


decemberflicka : Tänkte bara kolla, är jag den enda som bara kan få orgasm via klitoris? Hittar liksom inte g-punkten. Hahah blir lite orolig :( 
Jag är tvärtom haha.. har aldrig fått klitoris-orgasm... tar på mig själv osv men känner mig inte kåt om inte min pojkvän är med och gör mig upphetsad. Då kan han massera klitoris och det är ganska skönt men kan bara komma av g-punktsorgasm. Och det gör jag när jag rider när vi har sex. G-punkten sitter upp och framåt. Inte bak mot ryggen utan framåt, lycka till!!