Forumet - Orgasmerna mindre intensiva?

Orgasmerna mindre intensiva?

1676 0 3
Hej!
Jag minns för något år sedan när jag hade köpt min första sexleksak och äntligen kom för första gången. Orgasmerna var så starka så att jag skakade, var tvungen att greppa tag i madrassen med naglarna och hela kroppen liksom vibrerade, fantastiskt!

Nu såhär ett år senare får jag också orgasmer men de är liksom mycket mindre starka, som "korta miniorgasmer". Det är också skönt men vill liksom tillbaka till det jag hade i början.

Någon som kan ha någon aning om vad som är problemet? (Det här rör alltså onani själv, har aldrig kommit tillsammans med någon annan).

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Pröva att göra det mindre ofta, fungerar åtminstone för killar. Sen beror det också på hur upphetsad och kåt man är (därav varför det hjälper att hålla tillbaka ett tag då det är svårt att inte tänka på det till slut) Gör du det varje dag så testa en gång i veckan, se vad som händer. Om du gör en gång i veckan, testa med en gång varannan vecka.

Sen hur länge och hur mycket du håller på när du onanerar kan bidra mycket. Är du halvt upphetsad och väljer att påskynda allting så byggs inget upp, blir bara fjuttigt av allt.