Forumet - Orkar inte dra till praktiken, vad ska jag säga till min farsa?

Orkar inte dra till praktiken, vad ska jag säga till min farsa?

1126 1 29
Sa nyss att jag hade ont i huvudet men han sa "Det går över, gå dit du försök inte ens" och sitter nu helt förstörd asså för jag orkar inte dra dit. Så vad ska jag göra? Funderade på att ringa och säga att jag är sjuk till praktiken och stanna hemma ändå men jag vet inte.. Snabba och seriösa svar innan klockan är 9


Tråd redigerad av moderator: felaktiga taggar borttagna.
Senast ändrad 13 Jan 2015, 08:29 av time

Spana också in:


Draug: Det är lätt för din farsa att säga vad du ska göra eller inte göra. Det är inte han som tvingas gå dit utan du. Mår du inte bra så är det så ,det måste han kunna acceptera. Han menar säkert väl, men i vissa fall kan det vara mer till nackdel än nytta.
haha ja menar det, nu har jag ju iof inte ont i huvudet men om jag hade de inte fan är det han som kommer vara på arbetsplatsen och lida i 8 timmar istället för att ligga hemma och softa..

S3ON: Vad är problemet?? Sådär gjorde jag. Hur kommer man längre genom att vara oärlig i de banor som ts själv skriver??
Nu har killen inte ont i huvudet utan ljuger sin farsa i ansiktet. Du uppmuntrar till lögn med andra ord. Sedan försöker du, omedvetet eller ej, få honom att käfta emot så att farsan blir hotfull för att blanda in polisen, helt i onödan då situationen helt kan undvikas om man låter bli att ta till sig det du skriver.