Forumet - ORKAR INTE LÄNGRE! ;(

ORKAR INTE LÄNGRE! ;(

3111 0 53
Vaknar upp varje morgon och tänker på sex, jag har gjort slut för cirka 3 månader sedan med den första tjej jag haft och förhållandet vara i 2 och halvt år... det har gått 3 månader nu och jag står bara inte ut, måste ha sex :/

Ju mer jag tänker på henne desto mer kommer jag ju inte över henne... vad ska jag göra? :(
Du har säkert hört detta tusen gånger, men det är bara för att det är sant. Tiden läker alla sår. Satt i samma sits som du, var ihop men min första riktiga partner i två 2 och ett halft år också. När det tog slut i februari så kändes allt skit. Jag trodde aldrig att jag skulle komma över honom. Men med tiden så gör man det! Det tar väl olika lång tid för alla, men jag lovar att det kommer kännas bra igen:)

Och angående sex får du väl hitta en kk eller något om du inte känner di redo för en ny relation:)
Tiden:

Och angående sex får du väl hitta en kk eller något om du inte känner di redo för en ny relation:)


Hur lätt är det liksom? :/
Känner mig som en helt newbie då jag är 21.

Resten, jo tack tror jag kan komma över henne bara jag liksom får något annat i tankarna och just sex så kan jag bara tänka på henne då det bara är med henne jag arit med, och känns så skumt att försöka fixa någon kk då jag aldrig egentligen haft en.

Spana också in:

Ultraviolence:

fråga henne om hon vill ha sex för gamla tiders skull eller nåt


Tänkt på det, men hon har ny kille, dock bryr jag inte mig ... men tänker inte fråga det då jag vill helst slippa alla mina känslor för henne så att jag kan bara ha sex med henne utan känslor.

timeisrunningout:

Varför gjorde du slut med henne då?


Ja, för att det var eländigt och ofc jag förstår din poäng men min lust håller henne kvar i mitt minne och i mina tankar...

Zapetta:

Fixa någon att knulla med.
Problem solved!


Lätt o säga.
Aengslig:

Ja, för att det var eländigt


Okej, men dåså. Håll fast vid det. Ett eländigt förhållande är inte värt att hålla kvar bara för lite sex! Det kommer du nog ha så det räcker och blir över ändå. Om du verkligen vill köra igång i köttraceat igen så föreslår jag att du tar dig ut och skapar dig nya bekantskaper. Hur träffade du din förra flickvän? Följ det mönstret, kanske?
timeisrunningout:

Hur träffade du din förra flickvän? Följ det mönstret, kanske?


Tjae, vänner har jag förlorat under förhållandets gång, både pga drama med flickvän och för att vi spendera så mycket tid, så jag svek flera vänner.

Numera umgås jag med min bästa vän som mest och lite då och då kan jag vara med några gamla bekanta men har inte alls lika stor socialkrets längre, idag lever jag dessutom isolerad och har depression både av livslusten är borta och självförtroendet är också på botten, mycket pga av breakupet men hade inte mycket mening innan heller och det har också sina anledningar, pratar just nu med kurator en gång per varannan vecka ska också träffa läkare, då jag bett om det men jag vet inte vad jag ska göra, känner att jag kommer klara allt men ibland känns det som att jag bara är för känslomässig och kan inte sluta tänka på mitt ex, skulle kunna lika gärna vara en stalker som skulle försöka få tag på henne, men jag gör inte det för att jag är tvungen att acceptera att hon valt någon annan och velat gå vidare, det i sig gjort mig mer säker på att hon absolut inte kan vara 'den rätta' även om jag tvekar numera på ifall det finns något sådant.

Hon var verkligen allt och jag satsa hela mig själv på henne, även om förhållandet var sketet pga tillitsbrist och andra saker... men fan jag gav ändå upp mig själv, det har verkligen satt sina ränder.
Gabrielle:

Varför ska du blanda in en läkare för att du tycker det är jobbigt med uppbrottet?


Nej, det är mer än bara breakupet det är om hur mitt liv sett ut sedan innan och var min lust till livet är över huvudtaget, har varit nedstämd sedan innan... enda anledningen som jag hade till livet var min flickvän och det är borta nu, och tro det eller ej, men tror jag behöver hjälp för att komma på rätt 'väg' igen.Gabrielle:

Just go fuck somebody, det är tyvärr inte svårare än så [sad]


Ah, ger du mig din fitta elr?
Aengslig:

enda anledningen som jag hade till livet var min flickvän och det är borta nu, och tro det eller ej, men tror jag behöver hjälp för att komma på rätt 'väg' igen.


Samtidigt så är det väl så här livet kan se ut ibland. Men bra att du söker seriös hjälp istället för att hjälpa dig själv lite halvdant.